Medya
  • 26.12.2021 22:53

THY’den George Clooney açıklaması!

Hollywood yıldızı George Clooney'in reddettiği reklam filminin Türk Hava Yolları (THY) olduğu iddialarına THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'dan yanıt geldi.

Hollywood yıldızı George Clooney, aralık ayının başlarında İngiliz The Guardian gazetesine verdiği röportajda, 'ülkenin rejimi ve insan haklarına bakışı yüzünden' 35 milyon dolarlık bir anlaşmayı reddettiğini açıklamıştı. Günler sonra Clooney'in reddettiği reklam filminin THY olduğu iddia edildi. İddialar üzerine bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Kendisine gerçekten şahsi olarak hayranlık duyarım ama hiçbir şekilde reklamımızda oynatalım diye girişimimiz olmadı" dedi.

“TEKLİFİMİZ OLMADI”

İddialar üzerine bir açıklama yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “George Clooney severim, çok iyi bir oyuncudur, çok iyi filmleri vardır. Kendisine gerçekten şahsi olarak hayranlık duyarım ama hiçbir şekilde George Clooney reklamımızda oynatalım diye girişimimiz yok, olmadı da. Konuşulan astronomik ücretler zaten dünyadaki bu tür yapılan anlaşmalara aykırı. Biz Türk Hava Yolları olarak dünyada birçok önemli reklam yıldızı veya önemli yüzle anlaşmaları olan, uluslararası reklamlar konusunda ödüller almış bir şirketiz. Bizim gibi şirketler sektör rayiçleri üzerinde bir anlaşma yapmaz. George Clooney ismiyle resmi olarak hiç ilgilenmedik, böyle teklifimiz olmadı" diye konuştu

Güncellenme Tarihi : 26.12.2021 22:58

İLGİLİ HABERLER