Gündem
  • 25.7.2014 13:55

THY'den İsrail'e uçuşlarla ilgili açıklama

Türk Hava Yolları (THY) tarafından İstanbul-Tel Aviv uçuşlarıyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Türk Hava Yolları ile Tel Aviv'e gidecek yolcularımızın büyük bir bölümünün ulaşımı alternatif uçuşlar ile sağlanmıştır. İstanbul'da kalan 330 yolcumuz ise otellerde misafir edilmiş ve tüm ihtiyaçları karşılanmıştır" denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

" İstanbul-Tel Aviv uçuşları, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve uluslararası sivil havacılık otoritelerinin kararları doğrultusunda diğer havayolu şirketleriyle birlikte 22 Temmuz 2014 tarihinden itibaren yapılamamaktadır.

Türk Hava Yolları ile Tel Aviv'e gidecek yolcularımızın büyük bir bölümünün ulaşımı alternatif uçuşlar ile sağlanmıştır. İstanbul'da kalan 330 yolcumuz ise otellerde misafir edilmiş ve tüm ihtiyaçları karşılanmıştır.

İstanbul'da kalan yolcularımızın Tel Aviv'e gitmeleri için İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu ile yakın bir işbirliği içerisinde çalışılmış ve gayret gösterilmiştir. İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu'nun talebi üzerine yolcularımızın bu sabaha karşı iki uçakla Atina'ya ulaşımları sağlanmıştır. İşbirliği ve hızlı operasyon için gerek yolcularımız gerek İstanbul Başkonsolosu memnuniyetlerini dile getirmiştir.

Gelişmeler yakından izlenmekte olup, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün alacağı karar doğrultusunda hareket etmek üzere tüm çalışmalar yürütülmektedir." 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:01

İLGİLİ HABERLER