Dünya
  • 1.6.2023 11:00

Timsah adamı yedi.. Çığlıklarını duyanlar çaresizce izledi

Metrelerce sürükledi, diri diri yedi! Timsah dehşetinde korkunç detay: Çığlıklarını duyanlar çaresizce izledi

Korkunç olay Kamboçya'da yaşandı. Yetmişli yaşlarındaki Luan Nam adındaki bir adam 40 timsah tarafından, kafeslerine sürüklendikten sonra diri diri parçalanarak yendi. 72 yaşındaki adamın cesedinden kalıntılar zar zor toparlanabildi…

Kamboçyalı adam, kafese sürüklendikten sonra 40 timsah tarafından parçalandı. 72 yaşındaki adamın yardım için çığlık attığı ancak meslektaşlarının onu derisi ve eti için yetiştirilen timsahların çenelerinden kurtaramadığı söylenirken olay görgü tanıkları tarafından şu sözlerle anlatıldı; Luan Nam'ın cesedinin kalıntıları, Kamboçya'nın kuzeybatısındaki bir tatil beldesi olan Siem Reap'teki oldukça zorlu bir sınavdan sonra ailesi tarafından bulundu.

72 yaşındaki adamın yardım için çığlık attığı ancak meslektaşlarının onu derisi ve eti için yetiştirilen timsahların çenelerinden kurtaramadığı söylendi.

ViralPress'in Cuma günü yazdığına göre, Bay Luan bir timsahı yumurtlama kafesinden çıkarmaya çalışırken, bir timsahın çenesi kullandığı direğe kilitlendi ve onu bir muhafazaya çekti. Olaydan sonra çekilen bir fotoğrafta, ağzından bir parmak arası terlikle oturan bir timsah görülüyordu. Korkunç saldırının, hayvanların Bay Luan'ın kollarını ve bacaklarından birini ısırıp yuttuğunu gördüğü bildirildi. Vücudunda derin ısırık izleri kaldı. Cesetleri çiftlikten çıkarıldı ve ailesinin evine götürüldü. Siem Reap polis şefi Mev Savry gazetecilere yaptığı açıklamada, "Timsahı yumurtlama kafesinden kovalarken, timsah sopaya saldırarak kafesin içine düşmesine neden oldu.

Güncellenme Tarihi : 1.6.2023 10:01

İLGİLİ HABERLER