Spor
  • 29.8.2021 10:58

Tolgahan Sayışman’dan Alex’in locasına rekor ücret

Oyuncu Tolgahan Sayışman, Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Alex de Souza'nın locası diye bilinen yeri satın alıp, iki yaşındaki oğlu Efehan'ın ismini verdi.

Foto - Tolgahan Sayışman, Fenerbahçe forması altında efsane olan ve Kadıköy'de heykeli dikilen Brezilyalı eski futbolcu Alex de Souza'nın locası diye bilinen yeri satın aldı.

Tolgahan Sayışman, Fenerbahçe forması altında efsane olan ve Kadıköy'de heykeli dikilen Brezilyalı eski futbolcu Alex de Souza'nın locası diye bilinen yeri satın aldı.

Foto - 39 yaşındaki oyuncu, Alex'in futbol oynadığı dönemde satın aldığı ve ailesinin her maçı takip ettiği yerin yeni sahibi oldu.

39 yaşındaki oyuncu, Alex'in futbol oynadığı dönemde satın aldığı ve ailesinin her maçı takip ettiği yerin yeni sahibi oldu.

Foto - Sayışman'ın, locaya 55 bin euro (545 bin TL) ödediği öğrenildi. Oyuncu, Alex'in Kadıköy'de her golünden sonra koştuğu locaya ise oğlu Efehan'ın ismini verdi.

Sayışman'ın, locaya 55 bin euro (545 bin TL) ödediği öğrenildi. Oyuncu, Alex'in Kadıköy'de her golünden sonra koştuğu locaya ise oğlu Efehan'ın ismini verdi.

Foto - Yıldız futbolcunun sarı-lacivertli takımdan ayrılmasından sonra loca karaborsaya düşmüş ve bir dönem Emre Belözoğlu'nun aldığı iddia edilmişti.

Yıldız futbolcunun sarı-lacivertli takımdan ayrılmasından sonra loca karaborsaya düşmüş ve bir dönem Emre Belözoğlu'nun aldığı iddia edilmişti.

Foto - Böylece geçtiğimiz mayıs ayında iki yaşına basan Efehan Sayışman, Fenerbahçe'nin en genç yaşta loca sahibi taraftarı oldu.

Böylece geçtiğimiz mayıs ayında iki yaşına basan Efehan Sayışman, Fenerbahçe'nin en genç yaşta loca sahibi taraftarı oldu.

Güncellenme Tarihi : 29.8.2021 11:00

İLGİLİ HABERLER