Spor
  • 29.4.2010 20:30

TORAMAN: HERKESTEN FAZLA ÜZGÜNÜZ

İSTANBUL - Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Toraman, şampiyon olamadıkları için, oyuncular olarak herkesten daha üzgün olduklarını söyledi.
İbrahim Toraman, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, takım olarak istediklerini yapamadıklarını belirterek, ''Bundan sonra son üç maçı en iyi şekilde kapatmak istiyoruz. Hatalarımızı biliyoruz. Gelecek sezon umarım hatalarımızı gidermiş olarak mutlu sona ulaşırız. Her şeye rağmen iyi takımız. Şampiyon olamasak da önemli oyunculara sahibiz. İnşallah seneye iyi başlar ve sonunu iyi getiririz'' dedi.
Bu sezon defans olarak başarılı olmalarına rağmen, hücumda zayıf kalmalarının nedeni konusunda tecrübeli oyuncu, ''Savunmayı iki kişi yapmıyor. Takım olarak iyi yapıyoruz. Ofansta başarılı olamamak oyuncu karakteri ile ilgili bir durum. Defansta güçlü oyuncular var, ama ofansif olarak elimizde çok fazla oyuncu yok. Kadroda oyuncu var, ama bazıları büyük şansızlıklar yaşadı. Sakatlıklar da fazla oldu'' diye değerlendirme yaptı.
Siyah-beyazlı oyuncu, kendi performansı konusundaki soruyu, ''Bu konuda yorum yapmam doğru olmaz. Bana güvenenlerin, hocamızın, taraftarlarımızın bakışı daha önemli. Futbol bireysel bir oyun değil. Takım olarak bir şeyler yapmak gerekiyor. Şampiyon olmadıktan sonra yaptığınız şeylerin anlamı kalmıyor'' diye yanıtladı.
İbrahim Toraman, genç oyuncular Serdar Özkan ve Batuhan Karadeniz konusunda da şunları söyledi:
''Kaptan olarak, her zaman genç oyunculara yardımcı olmaya çalışıyorum. Bunu onlar da biliyor. Tabii ki hata yapabilirler. Daha fazla destek vermek lazım, ama gerisi onlara kalıyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Daha çok çalışırlarsa hem maddi ve manevi daha iyi yerlere gelirler, hem de Beşiktaş'a katkıları olur.''

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER