Spor
  • 9.9.2013 09:50

Trabzon'a Drogba yardımı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TRT’de yayınlanan Stadyum programına konuk oldu. Geride kalan transfer dönemi hakkında çarpıcı ifadelerde bulunan Hacıosmanoğlu, o dönem Çin’de oynayan Lucas Barrios'u istediklerini ancak Barrios'un durumunun Drogba'dan farklılık gösterdiği için bu transferin gerçekleşmediğini belirtti.

"Drogba yardım etti"
Salomon Kalou için de girişimlerde bulunduklarını belirten başkan Hacıosmanoğlu, Galatasaray'ın yıldızı Drogba'nın da bu transfer için aracı olduğunu ancak Kalou'nun kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini söyledi. Kasımpaşa forması giyen Kalu Uche'ye de değinen İbrahim Hacıosmanoğlu, Kalu'nun Trabzsonpor forması giymek istediğini ancak Kasımpaşaspor'un istediği yüksek bonservis bedelinin bu transfere engel olduğunu belirtti.

"Volkan yanlış yaptı"
Volkan Şen konusuna da değinen Hacıosmanoğlu, "Ben hala Volkan konusunda aynı düşüncedeyim. Bize birkaç kişi küfredince kalkıp gitmeyiz. Ama sahadan agresif çıkmadı, duygusal bir an yaşadı. Teknik kadromuzun verdiği karar bence yanlıştı. Ben de Volkan’a hayatımda hiç taviz vermediğimi bunun bilincinde olması gerektiğini söyledim” şeklinde konuştu.

Eurosport Türkiye - 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:11

İLGİLİ HABERLER