KAYNAK : Haber Vitrini
MUHARREM KAYA
TRABZON- Trabzonspor'da sezon sonu birçok futbolcunun takımdan gönderileceği ve yepyeni bir Trabzonspor oluşturulacağı belirtildi. Teknik Direktör Hans Peter Briegel'den alınacak rapor doğrultusunda, sezon sonunda sorumsuz futbolcular kulüpten uzaklaştırılacağı öğrenilirken, kalan 9 maç üzerinden bir değerlendirme yapılarak, kadro baştan aşağı yenilenecek.
Yönetim Kurulu toplantısında, şimdiye kadar kötü saha sonuçları nedeniyle, hep teknik heyet ve yönetimlerin değiştiği, futbolcu kadrosunda bir değişiklik yapılmadığı, ancak bundan sonra kadroda köklü değişikliğin gerekli olduğu sonucuna varıldı. Yönetimin, bunun için ilk olarak kaleyi emin ellere teslim etmeyi planladığı ve İstanbulspor'un ve Bulgar Milli Takımı'nın file bekçisi Zdravkov'un yakın takibe alındığı öğrenildi. Yönetimin ayrıca sezon sonunda kim olursa olsun gitmek isteyen hiçbir futbolcuya da 'Kal' diye baskı yapmayacağı belirtildi.
Öte yandan, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkan Özkan Sümer, Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu (ASKF) Trabzon Şubesi'ne bir nezaket ziyaretinde bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Sorumlusu ve ASKF Trabzon Şube Başkanı Haşim Sayitoğlu'na yapılan ziyarette Başkan Sümer'in yanı sıra Asbaşkan Ömer Gürsoy, Yönetim Kurulu üyeleri Kenan Atalay ve Yusuf Ziya Yılmaz yer aldı. Sümer, Trabzonspor olarak amatör spor kulüplerine gerektiği kadar önem veremediklerini belirterek "Ancak bu kulüplerimizin çalışmalarını yakınen izliyoruz. Bundan sonra amatör spor kulüplerimize daha fazla zaman ayırıp, dertleriyle ilgileneceğiz" dedi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 15:39