Spor
  • 29.6.2007 10:25

TRABZONSPOR TRANSFERİ KAPATTI

TRABZON -  Kafkas, Sakaryaspor'un kalecisi Martinez ile ilgilendiklerinin doğru olduğunu belirterek, ''Ahmet Şahin'i isteyen Süper Lig takımları vardı. Biz de Martinez'i Tolga'ya alternatif olarak düşündük. Ama alternatif bir kaleciye istenen bonservis bedeli karşısında geri adım attık ve vazgeçtik'' dedi.
     Tolga'nın geçen sezon ligde en iyi performans gösteren kalecilerden biri olduğunu ifade eden Kafkas, ''Biz mevcut kalecilerimize güveniyoruz. Tolga da başarılı bir kalecidir ve Trabzonspor'un kalesini güvenle koruyacaktır'' diye konuştu.
     Transferi ise olağanüstü bir durum olmadıktan sonra kapadıklarını kaydeden Kafkas, sözlerini şöyle sürdürdü:
     ''Kadromuz geçen yıl zaten ikinci yarı en fazla puan toplayan takımdı. Serkan, Adnan ve Jabi gibi çok iyi transferler yaptık. Bir de özgüvenini kazanan Tayfun geri döndü. Bu sene savaşan, inanan, ekip ruhu taşıyan kadromuzla hedeflerimiz doğrultusunda mücadele edeceğiz.''
     Teknik Direktör Ziya Doğan'ın Trabzonspor'a geldiğinden bu yana ilk kez sezon başı çalışma fırsatı bulduğunu vurgulayan Kafkas, ''Defanstaki sakatlıklardan dolayı şansızlık yaşıyoruz ama hocamız kadroyu iyi biliyor. Onun en iyi kadroyu sahaya süreceğine inanıcımız tamdır'' diye konuştu.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:48

İLGİLİ HABERLER