Spor
  • 5.9.2013 09:46

Trabzonspor'da Adebayor bombası

Niang transferi için Katar Kulübü’nden haber bekleyen bordo-mavililerin üzerinde durduğu 3 isim daha var.

Dün Porto’nun golcüsü Kleber, bordo-mavililere önerilirken Kasımpaşa’dan Uche için kiralık formülü gündemde…

Bunlardan ilki Tottenham’dan Adebayor… Yarın bitecek transfer dönemi öncesi Trabzonspor başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bir süredir Londra’da olduğu ve Tottenham’ın kadrosunda düşünmediği Adebayor transferi için uğraştığı ortaya çıktı. Beşiktaş, Togolu yıldızı kadrosuna katmayı planlamıştı ancak transfer pazarlıklarını imza aşamasına getirememişti. Şimdi de Trabzonspor başkan nezdinde Adebayor’u bitirmeye çalışıyor. Soldado ve Defoe varken forvet rotasyonuna girmesi imkansız olan Adebayor’u Tottenham kiralık formülüyle göndermenin peşinde. Trabzon da İngiliz kulübüyle el sıkıştı ancak 6 milyon euro isteyen oyuncu ile henüz anlaşamadı.

PORTO ÖNERDİ: KLEBER!

Forvet arayışı Portekiz’e kadar uzandı. Portekizli menajerler Kleber Laube Pinheiro’yu bordo-mavili kulübe teklif etti. 2011’de Porto’ya imza atan ve son olarak Palmeiras’ta kiralık olarak forma giyen oyuncu, son ana kadar stepnede tutulacak…

UCHE’YE KİRALIK FORMÜLÜ

Kasımpaşa’da kadroya giremeyen  Uche ile dirsek temas sürüyor. Bordo-mavililer Ada’da Adebayor için uğraşan başkan Hacıosmanoğlu’dan haber bekliyor. Geçen sezon 19 gol kaydeden Kalu Uche’nin kiralık olarak imza atması da ihtimaller dahilinde.   ;(AMK)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:16

İLGİLİ HABERLER