TROBZON'UN YENİ HOCASI ERSUN YANAL İDDİALI KONUŞTU...
İSTANBUL - Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, TVNET'te yayınlanan Spor Gündemi'nde bordo-mavili takımdaki hedeflerini anlattı. Trabzonspor'da taraftarların istediği futbol kalitesini en kısa sürede yakalamaya çalışacaklarını ifade eden Teknik Direktör Ersun Yanal, "Trabzonspor'un bugüne kadarki hedeflerinden farklı bir hedefimiz yok. Takımı, bulunduğu pozisyondan hep üstüne taşımaya çalışacağız. Kongre sonrasında yapacağımız transferlerle ve katkılarla, takımın doğru planlanıp hedefe ulaşacağışekilde performansını artırmak öncelikli hedefimiz olacak. Amacımız iyi futbol oynamak. Çok gol atan bir takım olacağız ve taraftarımızın istediği o futbol kalitesini en kısa sürede yakalamaya çalışacağız. Alacağımız sonuçlarla da ilk önce ligde ardından da Avrupa'da sonuca giden bir takım olacağız" diye konuştu.
Ligde liderle aralarında bulunan 9 puanlık farkın önemli olmadığını söyleyen Yanal, "Sonuçta rakiplerinizden 9 puan geridesiniz, ama Trabzonspor takımının önceki yıllardaki başarıları söz konusudur. Alttan gelip ligi önemli yerlerde tamamlamış, Avrupa'ya katılmıştır. Kaldı ki 3 puanlık sistemde her an her şey olabiliyor. Ligin çok başındayız ve alacağınız bir galibiyetle 3-5 basamak birden yükselebileceğiniz gibi, alacağınız yenilgiyle de aynı oranda gerileyebiliyorsunuz. Dolayısıyla aradaki fark fazla
abartılacak bir durum değil. Trabzonspor, hızla üst sıralara tırmanacak ve hakkettiği yere gelecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:53