Spor
  • 16.3.2009 14:59

TUNCAY İNGİLTERE'Yİ KARIŞTIRDI

Milli futbolcu Tuncay Şanlı'ya Middlesbrough taraftarlarının duyduğu sevgi ortalığı karıştırdı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'nun Portsmouth'la oynadığı ve 1-1'lik beraberliği son dakika golüyle kurtardığı maçta Middlesbrough taraftarların Tuncay hariç takım tüm futbolcularını ıslıklamaları İngiltere'de günün konusu oldu.

Portsmouth maçında özellikle Peter Crouch'un golünün ardından Middlesbrough taraftarları kendi takımı oyuncuları topla buluştuğu zaman ıslıklarla oyuncuları protesto ettiler. Ancak Middlesbrough taraftarları eski Fenerbahçeli milli yıldız Tuncay Şanlı'yı ise mücadeleci ve hırslı futbolundan dolayı alkışladılar. Sahada ıslıklanan 10 Middlesbrough futbolcusuna karşın 1 tek Tuncay'ı protesto etmeyen İngiliz taraftarlar ayrıca "We've only got one player (Bizim sadece bir oyuncumuz var" diyerek Tuncay lehine tezahüratta bulundular.

Middlesbrough taraftarlarının bu tepkisi İngiliz basınında günün konusu olurken, teknik direktör ve diğer futbolcular ise bu olaya tepki göstererek, bu tavrın diğer futbolculara karşı 'büyük saygısızlık' olduğunu söylediler.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:09

İLGİLİ HABERLER