Spor
  • 23.10.2012 21:12

Türk Telekom Arena'da büyük şok

Yağan şiddetli yağmur nedeniyle Arena'nın zemininde ciddi bözulmalar gözlendi.Bu gelişme sarı kırmızılı ekibin canını sıktı.

Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. maçında Galatasaray sahasında Romanya temsilcisi CFR Cluj ile karşılaşacak. Grupta oynadığı Manchester United ve Braga mücadelelerini kaybeden sarı kırmızılı ekip, tur şansını devam ettirebilmek adına bu karşılaşmadan galip gelmek istiyor. Öte yandan Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak maç öncesi yağan yağmurun zemini olumsuz etkilediği görüldü.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'ndaki mücadelenin hakemi İtalyan Paolo Tagliavento.

Saat 21:45'te başlayacak olan maçın yardımcılıklarını ise Mauro Tonolini, Lorenzo Manganelli yapacak.

MAÇTAN NOTLAR
-Karşılaşma öncesinde Türk Telekom Arena Stadı zemini yoğun yağmur nedeniyle olumsuz etkilendi.

İŞTE İLK 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Umut, Elmander

CFR CLUJ: Felgueiras, Pinto, Sepsi, Piccolo, Cadu, Camora, Bastos, Godemeche, Luis Alberto, Aguirregaray, Kapetanos

TARİHTE BİR İLK

İki takım bu gece tarihlerinde ilk defa karşılaşacak. Galatasaray, Romanya temsilcileri ile bugüne kadar 12 defa karşılaştı. İstanbul'da oynanan 6 maçta 4 galibiyet ve iki beraberlik alan temsilcimiz, Romanya'da ise bir galibiyet bir beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

HEDEF İLK GALİBİYET

UEFA şampiyonlar ligi H Grubu ilk maçında Manchester United ile Old Trafford’da karşı karşıya gelen Galatasaray, rakibine Michael Carrick’in tek golüyle mağlup olduktan sonra iç sahada Sporting de Clube Braga’yı ağırladı. Portekiz temsilcisi önünde maç boyunca kontrolü elinde tutmasına rağmen Portekiz temsilcisine 2-0’lık skorla kaybeden takımımız, iki maç sonunda puansız olarak dördüncü sırada kaldı.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 13:20

İLGİLİ HABERLER