Medya
  • 2.12.2022 21:45

Türkiye Gazetesi Yazarı Tv100'e transfer oldu

Türkiye gazetesinden tv100’e bomba transfer! Yönetim, deneyimli yazarla el sıkıştı…

tv100’den bir transfer haberi daha geldi. Kanal, Türkiye gazetesi yazarını kadrosuna dahil etti.Son dönemde adından sıkça söz ettiren ve kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmeye devam eden tv100, deneyimli bir yazar ve TV yorumcusunu daha kadrosuna kattı.MedyaRadar’ın haberine göre tv100 yönetimi, yaklaşık 10 yıldır Türkiye Gazetesi’nde yazarlık yapan Fuat Uğur’u transfer etti. Uğur, yazı ve yorumlarıyla artık tv100’de olacak.

Fuat Uğur'un tv100 ekranlarında yorumcu, tv100.com.tr’de ise yazar olarak görev alacağı öğrenildi.

BUGÜNDEN İTİBAREN…

Polemik yaratan yazılarıyla tanınan Fuat Uğur’un, 1 Aralık tarihinden itibaren tv100’ün internet sitesinde yazmaya ve TV programlarıma katılacağı belirtildi.

Öte yandan, ‘Tarafsız haberin tek adresi’ sloganıyla yayın hayatına devam eden tv100’ün yeni yılda da transferlere devam edeceği öğrenildi.

FUAT UĞUR KİMDİR?

Fuat Uğur, Samsun'da dünyaya geldi. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü'nü 1980 yılında bitiren Fuat Uğur 1978 yılında Politika gazetesinde Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık muhabiri olarak gazeteciliğe başladı. Çalışma Bakanlığı'nda İş Müfettişi olarak görev yaptı.

1984 yılında iş müfettişi ve avukat arkadaşlarıyla bir hukuk bürosu kurdu. Üç iş arkadaşıyla 1986 yılında 7 ciltlik Açıklamalı Sosyal Güvenlik Mevzuatı'nı yazdı.

1988 yılında Hürriyet gazetesinde çalışma yaşamı uzman muhabiri olarak göreve başladı. Gazeteciliğe Güneş (1990), İnterstar televizyonu haber merkezi ve Kanal 6 televizyonu haber merkezinde devam etti. ATV'de Aktör Süleyman Turan'ın sunuculuğunu yaptığı Kayıp Aranıyor ile aktör Aykut Oray'ın sunuculuğunu yaptığı Katil Kim adlı programlarda yapımcı ve editörlük görevini yürüttü.

Ardından Nokta Dergisi haber müdürlüğü, Yeni Yüzyıl haber müdürlüğü, İntermedya dergi grubu genel koordinatörlüğü, Cem Radyo genel müdürlüğü, Show Tv Haber Merkezi Ankara temsilciliği ve haber müdürlüğü ve ATV haber genel yayın yönetmenliği yaptı. ATV Avrupa'da Avrupa'da Gündem programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptı. A Haber'de İnce Siyaset programının moderatörlüğünü üstlendi. TGRT Haber'de Cem Küçük'le birlikte yorumculuk da yaptı.

Ayrıca Fuat Uğur'un meslek yaşamında çeşitli ödülleri vardır. Öyküleri Adam Öykü dergisinde yayınlandı.

Ayandon Fırtınası adlı film öyküsü Antrakt dergisi ile Fida filmin açtığı Film Hikayesi yarışmasında ödül aldı.

 

Güncellenme Tarihi : 4.12.2022 02:02

İLGİLİ HABERLER