Asayiş
  • 25.4.2024 13:25

Türkiye sapık öğretmeni konuşuyor

WhatsApp’taki iğrenç mesajlar ortaya çıktı!
Konya'da bir lisede görevli 55 yaşındaki coğrafya öğretmeni M.K., 14 yaşındaki öğrencisini taciz etti. Aracına aldığı kızı öpmeye çalıştığı, küçük kıza hediyeler aldığı iddia edilen M.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sapık öğretmenin WhatsApp ve sosyal medyadan 14 yaşındaki S.D.'ye gönderdiği mesajlar da dava dosyasına girdi…

Konya'da bir lisede öğrenim gören 9'uncu sınıf öğrencisi S.D., 18 Nisan günü ailesine, öğretmeni M.K.'nin ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğunu, daha önce aracıyla eve bırakırken öpmeye çalıştığını ve en son da okulda merdivenlerde elle tacizde bulunduğunu iddia etti. Bunun üzerine ailesi, öğretmen M.K. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 

Türkiye sapık öğretmeni konuşuyor: WhatsApp’taki iğrenç mesajlar ortaya çıktı!

"NE YAPIYORSUN PRENSES"

Soruşturma kapsamında S.D.'nin alınan ifadesinde, ''M.K. hocamız, bir öğretmenden özel ders almak istediğimi söylediğimde, bana yardımcı olmak için cep telefonu numaramı almıştı. Sonrasında hoca, bana 3 ay kadar önce mesaj yazmaya başladı. Bana 'Ne yapıyorsun prenses, ders mi çalışıyorsun?' gibi şeyler yazıyordu. Hocanın, başka öğrencilere mesaj yazdığını duymadım. Bana özel olduğunu söyledi. Bir ay önce M.K hoca, bana 'Hoca lafını kaldırsak mı?' dedi. Ben, öğretmen öğrenci ilişkimiz olduğunu söyledim; ama o bana sevgili olmak istediğini yazıyordu. Ona evli olduğunu, böyle bir şey olmayacağını yazdım. O da bunun engel olamayacağını yazdı'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.4.2024 13:26

İLGİLİ HABERLER