Gündem
  • 28.4.2007 15:08

''TÜRKİYE SİVİL ALANDA MESELELERİNE ÇÖZÜM BULUR''

ANKARA - DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Türkiye'nin gelişmiş tecrübesiyle, sivil siyaset alanı içeresinde meselelerine çözüm bulma imkanına sahip bir ülke olduğunu söyledi.


     Ağar, partisinin Başkanlık Divanı toplantısının ardından, Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı öncesinde bir soru üzerine, Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamanın da toplantıda değerlendirileceğini belirterek, ''Bizim meselemiz, Türkiye'nin demokratik süreç içerisinde meselelerine çözüm bulan ülke gücünü, kudretini muhafaza ederek yola devam edebilmesidir'' dedi.


     Ağar, iki DYP milletvekilinin cumhurbaşkanı seçiminin ilk tur oylamasına katıldıklarının hatırlatılması üzerine de, ''Hayatımda hiç aldatan olmadım Allah'a çok şükür. Aldanan olmak önemli bir şey değildir. Elbette ki burası bir siyasi partidir, hukuki süreç içinde yapılması lazım gelen de yapılır'' karşılığını verdi.


     Bir soru üzerine, Ağar, ANAVATAN Genel Başkanı Erkan Mumcu ile bir telefon görüşmesi yaptığını, ''ihtiyaç duyulursa tekrar görüşebileceklerini'' söyledi.Ağar, ''görüşmenin Genelkurmay Başkanlığı açıklamasıyla değil, diğer günlük programlarıyla ilgili olduğunu'' söyledi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:41

İLGİLİ HABERLER