Gündem
  • 25.4.2022 12:33

Tyson Fury'nin kazandığı para ortaya çıktı!

WBC'de merakla beklenen karşılaşmada Britanyalı Tyson Fury, Dillian Whyte ile karşılaşmış ve 6. rauntta rakibini nakavt etmişti. Wembley'de yapılan maçta Fury'nin yumruğu sonrası Dillian Whyte'ın dişinin kırıldığı ortaya çıkmıştı. Emekli olduğunu açıklayan namağlup Tyson Fury'nin kazandığı para da belli oldu.

Wembley'de merakla beklenen WBC boks gecesinde Tyson Fury ile Dillian Whyte karşı karşıya gelmiş ve karşılaşma nakavtla sona ermişti. Britanyalı Fury, vatandaşı Dillian Whyte'ı 6. rauntta nakavt ederek 33. maçında 32. galibiyetini aldı.

Fury, maça hızlı başlamış ve son dönemlerine en formda isimlerinden biri olan Dillian Whyte'a zor anlar yaşatmıştı. Fury'nin yumruklarına dayanamayan Whyte, 6. rauntta yere yığıldı ve daha sonra ayağa kalkmasına rağmen hakem maçı devam ettirmedi.Ağır sıklet şampiyonluk kemerlerini koruyan Tyson Fury ise kariyerini müthiş bir galibiyetle sonlandırdı. Annesine boksu bırakacağına dair söz verdiğini söyleyen Fury'nin attığı son yumruk gündem oldu.

DİLLİAN WHTYE'IN DİŞİ KIRILDI

Tyson Fury'nin Dillian Whyte'a attığı yumruğun ardından yakalanan bir fotoğraf karesi sosyal medyada gündem oldu. Çenesine yumruk alan Whyte'ın bir dişinin kırılarak havada süzüldüğü anlar kameraya yansıdı.

34 yaşındaki Tyson Fury'e Whyte'ın dişi sorulduğunda "Dürüst olmak gerekirse görmedim" açıklamasını yaptı.

O anlardan sonra Twitter'da karşılaşmayı izleyen birçok boks severler şu tweetleri attı...

"Bir aparkat ve bir nakavt... Bir diş eksik, Dillian Whyte için ringte kötü bir gün."

"Dillian Whyte dövüşü ve bir dişini kaybetti"

"Dillian Whyte'ın dişi az önce bir Mars turu yaptı.

"Dillian Whyte'ın dişi Watford'da kadar yolculuk yaptı!"

FURY'NİN KAZANCI DUDAK UÇUKLATTI

94 bin kişinin izlediği 30 milyon sterlin (567 milyon TL) değerindeki maçta Fury 24, Whyte ise 6 milyon sterlin ödül ile teselli buldu.Fury, "Sevgili eşim Paris'e, Deontay Wilder ile üçüncü maçımdan sonra emeklilik için söz verdim. Daha sonra Wembley'de maç teklifi aldım ve buraya gelmeyi taraftarlara borçlu olduğumu düşündüm. Artık her şey bitti, sözümün eri olmak zorundayım!" diye konuştu.

 

Güncellenme Tarihi : 25.4.2022 12:36

İLGİLİ HABERLER