
UEFA'DA DÜN GECE!..
UEFA Kupası'nda Leverkusen'in konuğu olan Blackburn, 3-2 kaybetti ama rövanş için önemli bir avantaj sağladı.Lucescu’nun ekibi Shakhtar ise evinde Nancy ile 1-1 berabere kaldı.
Gol yağmuru vardı
UEFA Kupası’nda dün gece Fenerbahçe-Alkmaar maçının dışında da oynanan müsabakalar vardı. Karşılaşmalar bir hayli çekişmeli geçerken, yakından tanıdığımız isimlerin de kritik sınavları vardı. Tugay Kerimoğlu’nun forma giydiği Blackburn Rovers, Almanya’da Bayer Leverkusen’in konuğu oldu. Gol düellosunda perdeyi ev sahibi açtı. Bracker’in golüne Bentley yanıt verirken, Bundesliga ekibi, Ramelow ve Schneider ile farka koştu.
Luce ucuz kurtuldu
Herkes maçın bu skorla biteceğini düşürken, Nonda’nın 86’daki sayısı, mücadelenin skorunu belirledi. Bu yenilgiye rağmen deplasmanda iki gol bulan Blackburn, rövanş için avantaj elde etti. Lucescu’nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk ise Nancy’yi ağırladı. 81’de Fortune’nin golüne engel olamayan Shakhtar, eşitliği 84’te Srna ile yakaladı ve 90 dakika 1-1 bitti. Üçüncü tur ilk maçında Bordeaux-Osasuna ve CSKA-Maccabi Haifa maçları 0-0 tamamlandı.
|
|||
---|---|---|---|
Bordeaux | 0 | 0 | Osasuna |
CSKA Moskova | 0 | 0 | Maccabi Haifa |
Shakhtar Donetsk | 1 | 1 | Nancy |
Bayer Leverkusen | 3 | 2 | Blackburn Rovers |
Fenerbahçe | 3 | 3 | AZ Alkmaar |
Hapoel Tel Aviv | 2 | 1 | Rangers |
Werder Bremen | 3 | 0 | Ajax |
AEK | 0 | 2 | P.S.G. |
Livorno | 1 | 2 | Espanyol |
Benfica | 1 | 0 | Dinamo Bükreş |