Spor
  • 31.5.2004 00:01

ULUSOY: ''HAKEMLERDEN MEMNUN OLMADIĞIMI HEP SÖYLEDİM''

TRABZON - Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, ''Hakem kardeşlerimizden memnuniyetsizliğimi defalarca dile getirdim, memnuniyetsizliğim onlara güvenmediğim anlamını taşımamalı'' dedi.
     Ulusoy, Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ ve yöneticileri, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde ziyaretinde, Türk futbolundaki hizmetlerinin ortada olduğunu ifade ederek, ''Türk futbolunun 7 yıldan beri dünya ve Avrupa arenasında nerelere geldiğini biz tescil etmiş durumdayız'' dedi.
     Bu yıl maalesef hakem hatalarının çok fazla yaşandığı bir yıl geçirildiğini dile getiren Ulusoy, ''Maalesef hatalar, talihsizlikler bu sene lige fazlasıyla damgasını vurdu. Türk hakemi bana göre bu sene talihsiz bir yıl yaşamıştır. Gelecek yıldan itibaren hataların en aza ineceğini düşünüyorum'' dedi.
     Seçimlerde kulüp başkanlarının kendisini desteklemesinin gayet normal olduğunu kaydeden Ulusoy, şöyle dedi: ''Yaptıklarımız ortada. Türk futbolu tavandaydı da ben yere indirmedim ki. Türk futbolu yerdeydi ben tavana vurdurdum. Bunu kötü göstermek isteyenler var. Onları Allah'a havale ediyorum. Onların yazdığı, konuştuğu düzeye inmek istemiyorum.''
     Şenes Erzik ve Abdullah Kığılı'nın Fenerbahçe Kulübü'nde bir dönem yöneticilik yaptığını, bu iki ismin Futbol Federasyonu Başkanlığı da yaptığını anımsatan Ulusoy, ''Bu iki başkanın gitmesinde en büyük rolü de Fenerbahçe Külübü üstlenmiştir. Yani Fenerbahçe kendi içerisinden çıkardığı insanları bile federasyon başkanlığından yollamış bir kulüptür'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:18

İLGİLİ HABERLER