ÜMİT DAVALA :"WERDER BREMEN GERÇEKTEN ÇOK PROFESYONEL BİR KULÜP"
EFKAN BUCAK
İSTANBUL - Bundesliga takımlarından Werder Bremen ile anlaşan milli futbolcu Ümit Davala, İstanbul'a geldi.
Bu akşam saat 20.25'de Atatürk Havalimanı'na menajeri Ahmet Bulut ile gelen Ümit Davala, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Werder Bremen ile 1 senelik kiralık sözleşme imzaladığını belirten Davala, "Hedefim ilk etapta yeni bir heyecan aramaktı. Şimdiye kadar hiç Bundesliga'da oynamamıştım. Bremen şampiyonluğa oynayan bir takım. İyi bir ekip kurduk. İnşallah seneye iyi mücadele edip üst sıralarda yerimizi buluruz" dedi.
Başka takımlardan da kendisine tekliflerin geldiğini ifade eden başarılı futbolcu, "Başka takımlarla da temaslarımız vardı ama Werder Bremen'i tercih ettik. Gerçekten çok profesyonel bir kulüp. Bize iyi yaklaştılar. İyi bir anlaşma sağladık" diye konuştu.
Ümit Davala'nın menajeri Ahmet Bulut ise, görüşmelerinin 10 gündür sürdüğünü, Almanya ve Fransa'dan başka takımların da Ümit ile ilgilendiğini söyledi. Bulut, Werder Bremen'in kendileriyle yakından ilgilendiğini ve bu transferi çok istediğini, bu nedenle bu kulübü seçtiklerini söyledi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 20:14