Spor
  • 7.8.2009 19:34

ÜMİT MİLLİ TAKIMI'NIN ADAY KADROSU AÇIKLANDI

İSTANBUL - Ümit Milli Futbol Takımı'nın, 11-12 Ağustos tarihlerinde Ukrayna'da katılacağı Valeri Lubanovskiy Turnuvası aday kadrosu ve programı belli oldu.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Ümit Milli Takım aday kadrosuna davet edilen futbolcular şöyle:
Kaleciler: Volkan Babacan (Fenerbahçe), Sinan Bolat (Royal Standard de Liege), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor).
Savunma: Fatih Serkan Kurtuluş (Galatasaray), Serkan Şahin (FC Basel), Serdar Aziz (Bursaspor), Muhammet Aykut Demir (Gençlerbirliği), Abdullah Karmil (Trabzon Karadenizspor), Emre Özkan (Beşiktaş), Ferhat Bıkmaz (Sivasspor), Özgür Çek (Ankaraspor).
Orta saha: Tunay Torun (HSV Hamburg), Aydın Yılmaz (Galatasaray), Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği), Ergün Berisha (Udinese), Murat Ceylan (Gaziantepspor), Jem Karacan (Reading FC), Necip Uysal (Beşiktaş), Eren Albayrak (Bursaspor), Umut Koçin (Kayserispor).
Hücum: Burak Çalık (Altay), Tevfik Köse (Bayer 04 Leverkusen).

-PAZAR GÜNÜ İSTANBUL'DA TOPLANILACAK-
Ümit Milli Takım, Valeri Lubanovskiy Turnuvası öncesi 9 Ağustos Pazar günü İstanbul Sheraton Hotel'de toplanacak.
Milli takım kafilesi, 10 Ağustos Pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı sabah antrenmanın ardından, öğleden sonra Ukrayna'ya hareket edecek ve Kiev'de Viktor Bannikov Stadı'nda yapacağı son çalışmayla da hazırlıklarını tamamlayacak.
Valeri Lubanovskiy Turnuvası'nda milliler, ilk maçını 11 Ağustos Salı günü Almanya ile oynayacak ve organizasyonun ilk günündeki diğer karşılaşma ise Ukrayna ile İran arasında yapılacak.
Turnuvanın son gününde, kazanan ekipler, Valeri Lubanovskiy Stadı'nda final maçına, mağlup ekipler ise Boreks Stadı'nda 3.'lük karşılaşmasına çıkacaklar.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:53

İLGİLİ HABERLER