Ünal Aysal : Ben haysiyetli galibiyetleri alkışlarım
"Fenerbahçe şampiyon olursa alkışlamam" diyen ikinci başkanının sözleri hatırlatılan Aysal, "Ben sadece haysiyetli galibiyetleri alkışlarım.Her haysiyetli galibiyet alkışlanır" dedi.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal Süper Final öncesi tarihi bir mesaj verdi.
Kulüp İkinci Başkan Adnan Öztürk'ün çok tartışılan “Fenerbahçe şampiyon olursa alkışlamam" sözü üzerine bu ifadeyi kullandı. Play-Off için ise “En başa geri döndük" dedi
Süper Final'e lider giren Galatasaray'ın Başkanı Ünal Aysal, fair-play içinde bir maraton diledi. Başkan Aysal, Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk'ün “Fenerbahçe şampiyon olursa alkışlamamî sözünü değerlendirirken “Ben her haysiyetli galibiyeti alkışlarım. Şunu tekrarlıyorum, her haysiyetli galibiyet alkışlanırî diye konuştu. “Haysiyetli galibiyet' vurgusu yapması dikkatlerden kaçmadı.
Bu arada Fenerbahçe yöneticisi Ömer Temelli, gazeteniz BUGÜN'e konuşmuş ve Öztürk'ün sözleriyle ilgili “Galatasaray bizi ne zaman alkışladı ki. Özhan abi (Canaydın) başka bir adamdıî ifadesini kullanmıştı. Galatasaray'ın son maçta Kadıköy'de şampiyon olması durumunda alkışlayıp alkışlamayacağıyla ilgili soruya “Niye alkışlayalım. Şamiyonlar olurlarsa hayırlı olsunî cevabı vermişti.
SÖZLERİMİZİN ARKASINDA BAŞKA ŞEYLER ARANIYOR
Başkan Ünal Aysal, federasyonun vereceği kararlarla ilgili yorum yapmak istemediğini belirtti. “Çünkü söylenecek her şeyi söyledik. Fikir yürütmenin anlamı kalmadı. Biz artık bekleme sürecindeyiz. Müdahale etmiyoruz. Bugüne kadar söylediklerimizin de arkasındayız. Ancak sözlerimizin arkasında hep başka şeyler aranıyor. Onun için bekleyip görme niyetindeyiz" dedi.
ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINI KADIKÖY'DE YAPMAM
Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal, Süper Final'ın son maçının Kadıköy'de olmasına değindi. Şampiyonluğun Saracoğlu Stadı'na kalması ve mutlu sona burada ulaşmaları ihtimaline rağmen, oraya gitmeyeceğini belirtti. Aysal “Ben prensip olarak Aziz beyin evsahipliği yapmadığı bir yere gitmiyorum. Benim prensibim bu şekilde. Aziz bey çıkarsa giderim. Çıkmazsa, şampiyonluk kutlamasını başka yerde yaparız" diye konuştu.
ÜNAL AYSAL: MELO-RIEARA kavgası olayı, gördüğüm kadarıyla futbolcular arasında sık sık yaşanabiliyor. Bu ilk defa olmuyor. Unutmayın, Melo ucuz bir oyuncu değil. Bize bir yıllık maliyeti 5 milyon eurooldu. Bu konuda kararı (af konusu) çok dikkatli verdik.
LİGDE her şey başa döndü. En başa gittik. Sezon başında Galatasaray'ın şampiyonluk şansını nasıl görüyorsam, yine öyle görüyorum. Yani yüksek. Süper Final'de en şanslı olan takım biziz. Puan avantajımızı koruyarak yolumuza devam edeceğiz.