Üniversite tuvaletinde bomba paniği!..
Muğla'da meydana gelen olay sonrası üniversite öğrencileri büyük panik yaşadı.
MUĞLA (İHA) - Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tuvaletteki sifon içerisinde şüpheli bir çanta bulundu.
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin ikinci katında bulunan tuvaletlerde temizlik yapan görevli, tuvaletteki sifonu çekti. Sifonun çalışmaması üzerine sifonun kapağını açan temizlik görevlisi, sifonun içinde siyah bir çanta gördü.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı ve Muğla Üniversitesi Rektörlüğüne durumun haber verilmesi üzerine polisten yardım istendi. Marmaris'ten gelen iki bomba imha uzmanı, özel kıyafetleri ve sinyal bozucu cihazlarla binaya girdi. Binadaki öğrenci, personel ve öğretim üyeleri tahliye edilirken, saat 11.30 sıralarında binaya giren bomba imha uzmanlarının çalışması devam ediyor.