Asayiş
  • 15.8.2022 23:29

Ünlü şarkıcı Metin Işık 5 kişiyi vurdu

Kayseri’de dehşet! Ünlü sanatçı Metin Işık kurşun yağdırdı

Son dakika haberleri: Kayseri'de ünlü sanatçı Metin Işık, çocuk kavgası sonucu oluşan husumet sonrası komşu aileye kurşun yağdırdı. Kan donduran olayda 3'ü ağır 5 kişi yaralandı.

Kayseri'de 1 hafta önce sanatçı Metin Işık ile komşuları arasında yoldan geçme meselesi yüzünden tartışma çıktı. İddiaya göre Metin Işık, komşularının oğlu Yusuf Memduh Sarp'a'ye bir daha evlerinin önünden geçmemesini söyledi. Bunun üzerine iki aile arasında kavga çıktı.

BABA OĞUL KURŞUN YAĞDIRDI

Merkez Melikgazi İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Taşlı Sokak üzerinde Metin Işık'ın oğlu, evlerinin önünden geçtikleri gerekçesiyle evden aldığı pompalı tüfekle anne Naile Dikmen, Fatma Dikmen, Sema Nur Mermer ile Yusuf Memduh Sarp ile Yıldıray Yıldırım'a ateş açtı.

Son dakika: Kayseri’de dehşet! Ünlü sanatçı Metin Işık kurşun yağdırdı

Mustafa Yıldırım komşularının üzerine 9 el ateş açarken, baba Metin Işık ise evinin penceresinden silahla ateş açtı.

ÜÇÜ AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık'ın açtığı ateş sonucu Sema Nur Mermer koltuk altı ve göğsünden vurulurken, Naile Dikmen kulağından, Fatma Dikmen ve Yıldıray Yıldırım ise ayaklarından vurularak yaralandılar.

Yusuf Memduh Sarp ise sırtından vurularak ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yusuf Memduh Sarp, Sema Nur Mermer ve Naile Dikmen'in hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtilirken diğer iki yaralının ise hafif yaralandığı öğrenildi.

SALDIRI ANI AMATÖR KAMERADA

Akşam saatlerinde meydana gelen olay apartmanda oturan bir kişi tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde Metin Işık'ın oğlu Mustafa Işık'ın pompalı tüfekle komşularının üzerine ateş açtığı ve daha sonra kaçtığı anlar yer alıyor.

POLİS GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Yaşanan saldırının ardından yaralı yakınları Metin Işık'ın eviniz taşladı. Pompalı tüfekle kaçan Mustafa Işık ise yunus ekipleri tarafından suç aleti silah ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Polis toplanan kalabalığa karşı yetersiz kalınca olay yerine çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Metin Işık ile eşi yoğun güvenlik önlemleri altında gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Yaralıların yakınları ise Mustafa Işık'ın açtığı ateş sonucu 1 buçuk yaşındaki bir çocuğun da yaralandığını iddia ettiler. Mustafa ve Metin Işık'ın silahlarından çıkan saçmalar olay yerinde park halinde bulunan iki otomobile de isabet etti. Yaralıların yakınları Metin Işık'ın olay yerinden çekici ile götürülmek istenen aracına saldırdı. Polisin müdahalesiyle olaylar bastırılırken, polis mahallede Güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

Sanatçı Metin Işık, oğlu Mustafa Işık ve eşi polis tarafından gözaltına alındı.

Güncellenme Tarihi : 17.8.2022 01:22

İLGİLİ HABERLER