Asayiş
  • 17.2.2006 10:09

UYUŞTURUCU KAÇAKÇISI KADIN 44 NUMARA AYAKKABI GİYİNCE....

Belçika polisi dün Brüksel uluslararası havaalanında, aralarında kendine çok büyük ayakkabılara uyuşturucu gizleyen bir Alman kadının da bulunduğu bazı yolcuların üzerinde 21 kiloyu aşkın kokain ele geçirdi.
      Belçika federal polisi, Meksika, Gine ve Dominik Cumhuriyeti’nden gelen bu yolcuların, uyuşturucuyu gizlemek için değişik yöntemler kullandıklarını belirtti.
      Meksika’dan dün gelen 48 yaşındaki bir Hollandalının, el bagajı olarak kaydettirdiği bir valizin gizli bölümlerinde 17,28 kilo kokain ele geçirilirken, aynı gün Gine’den gelen 41 yaşındaki bir Alman kadının da kendisine çok büyük gelen 44 numara spor ayakkabılarının içine gizlenmiş 870 gram kokain yakalandı.
      Polis ayrıca aynı uçakta 38 yaşındaki bir Sierra Leone’linin valizinde özel bölmelere gizlediği 3,175 kilo kokaini ele geçirdi.
      Belçika polisi, Pazar günü de Dominik kökenli iki Hollandalının röntgenlerini çekerek, yuttukları kapsüllerde gizlenmiş önemli miktarda kokaini ortaya çıkarmıştı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:59

İLGİLİ HABERLER