Gündem
  • 27.5.2022 11:51

Vahşet.. İstanbul Fulya'da 3 kişi ölü bulundu!

İstanbul Fulya'da 3 kişi ölü bulundu! Vahşetin sebebi belli oldu!

Son dakika haberi: İstanbul Şişli Fulya'da bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Şahısların ölüm nedeni ile ilgili araştırmalar sürüyor. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri inceleme yapıyor. İddiaya göre eski kız arkadaşının evine giden Y.S.B.'nin (32) önce kız arkadaşı B.V.'yi (27) ardından yeni erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Ö.A.'yı (29) öldürdüğü, son olarak da kendi canına kıydığı belirtildi.

Korkunç olay İstanbul Fulya'da yaşandı… 4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu.

Son dakika: İstanbul Fulya’da 3 kişi ölü bulundu! Vahşetin sebebi belli oldu!

İSTANBUL FULYA'DA 3 CESET BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İçeriye giren polis ekipleri, biri kadın 3 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Son dakika: İstanbul Fulya’da 3 kişi ölü bulundu! Vahşetin sebebi belli oldu!

4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu.Polis olay yerinde bulunanların ifadesine başvurdu.

ESKİ SEVGİLİSİ VE ERKEK ARKADAŞINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

İlk inceleme sonucu Y.S.B. (34) adlı saldırganın, eski kız arkadaşı olduğu belirtilen B.V. (28) ile birlikte yaşadığı Ö.A. (29)'yı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirlendi.Nurettin Akkaya isimli emlakçı ise şöyle konuştu: "Duyduğum kadarıyla saat 07.30 - 08.00 aralarında kadın bağırmış polis polis diye. Ondan sonra silah sesi duyulmuş.

Adam herhalde önce hanımına sonra kendisine sıkmış. Oturanları tanımıyorum.30 senedir burada oturuyorum ama hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Üçüncü kişiyi bilmiyorum. Onları hiç tanımıyor. Ağızdan duydum yani..."

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 27.5.2022 12:01

İLGİLİ HABERLER