Spor
  • 20.3.2021 17:40

Vedat Muriqi için bomba iddia! Yeni adresini açıkladılar

Fenerbahçe'den 18.5 milyon Euro bedelle Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İtalyan basını, Bayern Münih maçındaki performansıyla yerden yere vurduğu Kosovalı golcüyle ilgili flaş bir transfer iddiasını ortaya attı.

İtalyan basını, Lazio forması giyen Vedat Muriqi ile ilgili çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı. Vedat Muriqi sezon başında Fenerbahçe'den 18.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmişti.

Fenerbahçe'den sezon başında ayrılarak Serie A ekibi Lazio'nun yolunu tutan Vedat Muriqi, yeni takımında bir türlü istenen performansı sergileyemedi.

PREMIER LIG'E GİDEBİLİR

Kosovalı golcü son olarak Bayern Münih maçında forma giymiş ve İtalyan basını tarafından sert eleştirilere maruz kalmıştı.Corriere della Sera ise Vedat Muriqi'in yeni adresinin Premier Lig olabileceğini öne sürdü.

PERFORMANSI SİNİR BOZUCU

Haberde 18.5 milyon Euro'luk bonservis bedeli ve koronavirüs döneminde gelirlerin düşmesi de göz önüne alındığında Lazio yönetimi açısından Vedat'ın performansının sinir bozucu olduğu belirtildi.

Golcü futbolcunun 24 maçta 2 gol, 1 asist yapmasının hem yönetimde hem de taraftarlarda hayal kırıklığı yaptığını altı çizildi.

MANCHESTER UNITED, TOTTENHAM VE BURNLEY İSTİYOR

Haberde 26 yaşındaki futbolcu ile Manchester United, Burnley ve Tottenham gibi İngiliz kulüplerinin ilgilendiği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 20.3.2021 17:42

İLGİLİ HABERLER