Asayiş
  • 29.7.2008 12:40

VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜNÜN ŞOK EDEN RÜŞVET GÖRÜŞMESİ: YA BİRİNİ DAHA HALLETTİK. BİZDE HİÇ ACIMA YOK!

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi'ndeki Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne yapılan rüşvet operasyonu kapsamında tutuklanan 7 kişi arasında bulunan Vergi Dairesi Müdürü Çetin Adıgüzel’in dinlenen telefon görüşmelerindeki ilginç konuşmaları şaşırtmayla devam ediyor. Telefon konuşmasında bir arkadaşı ile rüşvet sohbeti yapan Adıgüzel'in kahkaha atarak, “Ya birini daha halletik, ya bizde hiç acıma yok” demesi dikkat çekti.

Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile 28 Nisan günü başlatılan ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü ‘Veren 06’ adlı operasyon kapsamında ilk olarak 18 kişi gözaltına alındı. İfadeleri alınan 14 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Vergi Dairesi Müdürü Çetin Adıgüzel, Mali Müşavir Nuri Küpelioğlu, manavlık yapan İsa Bölükbaşı ve Mali Müşavir Ayhan T. ‘Rüşvet, İrtikap, suç işlemek için teşekkül oluşturmak’ suçlarından tutuklanarak cezaevi’ne konuldu.

18 Temmuz günü operasyonu genişleten Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, savcının talimatı ile Çorlu Özel Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda hastanenin Başhekimi olarak görev yapan Cenap Özkara İle hastane ortağı Doğan Mermi ve Mali Müşavir Hikmet Düzgören'i gözaltına aldı. İfadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 3 zanlı, “Rüşvet vermek’, ‘rüşvete aracılık etmek’ suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Operasyon kapsamında tutuklanan 7 kişi arasında bulunan Çorlu Vergi Dairesi Müdürü Çetin Adıgüzel’in dinlenen telefon konuşmalarının kayıtlarındaki ilginç görüşmeler dikkat çekiyor. Bir arkadaşı ile telefon görüşmesi yaparken dinlemeye takılan Çetin Adıgüzel, aldığı rüşvetten bahsederken kahkahalar atarak, “Ya birini daha halletik. Ya bizde hiç acıma yok” diye konuşuyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:29

İLGİLİ HABERLER