ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde tatil yapan Belçikalı 40 yaşındaki Sebastian Dupuit, plajda voleybol oynadığı sırada kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
Hareketsiz yatan Dupuit'e eşi ve arkadaşlarının haber vermesi üzerine otel doktoru müdahale etti. Daha önce by-pass ameliyatı olduğu belirlenen Dupuit için ambulans istendi. Özel Yaşam Hastanesi'ne götürülen Belçikalı turist, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sebastian Dupuit'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.
Voleybol oynarken öldü!..

Hızlı Özet
“Belçika'dan Kemer'e tatile gelen Sebastian Dupuit, bugün saat 14.00 sıralarında konakladığı otelin plajında diğer tatilcilerle birlikte voleybol oynadığı sırada yere yığıldı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İki komşu ile iş birliği! Suç örgütleri ile ortak mücadele
Suç örgütleri ve uyuşturucu ile mücadelede Türkiye, Yunanistan ve Bulgaristan'la güçlerini birleştiriliyor. Üç ülke arasında daha önce kurulan göç mekanizması uyuşturucu ve suç örgütleri ile genişletilecek.

Adalet Bakanlığı paylaştı: Cezaevlerinde doluluk yüzde 142
Adalet Bakanlığı verilerine göre Türkiye’deki ceza infaz kurumlarında bulunan kişi sayısı 433 bin 520’ye yükseldi. 304 bin 278 kişilik kapasitenin 129 bin 242 kişi aşıldığı cezaevlerinde doluluk oranı yüzde 142.5’e ulaştığı anlamını taşıyor.

Gülistan Doku kaybolduktan sonra hesabına gizemli giriş!
Gülistan Doku'nun dosyasına giren 120 sayfalık yeni bilirkişi raporu, genç kızın kaybolmasının ardından yaşanan dijital hareketliliğe ilişkin dikkat çeken ayrıntıları ortaya koydu. Instagram hesabına yapılan şüpheli girişler ve SIM kartla ilgili iddialar soruşturmanın seyrini değiştirebilir.

Çifte yasak aşk cinayeti.. Hem karısını hem eniştesini
Bursa'da İsmail Matur gönül ilişkileri olduğunu öne sürdüğü eniştesi Yavuz Yılmaz'ı sokak ortasında, eşi Canan Matur'u ise evinde tabancayla vurarak öldürdü.