
Volkan Demirel haberleri yalanladı
Bugün bütün gazeteler ve TV'ler Volkan'ın Fenerbahçe ile 4 yılılğına anlaştığını duyurdu.Bu haberler Volkan Demirel tarafından yalanlandı.
Volkan Demirel, kulübüyle 4 yıllığına yeniden anlaştığı yönünde medyada yer alan haberlere açıklık getirdi.
31 Mayıs 2013’te sözleşmesi bitecek olan Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, kulübüyle 4 yıllığına yeniden anlaştığı yönünde medyada yer alan haberleri yalanladı.
Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Demirel, " Bugun basında çıkan haberler gerçegi yansıtmamaktadır. Yeni sözleşme imzaladığım taktirde kulüpten gerekli açklama yapılacaktır. Şuan benim için önemli olan hemen iyileşip takımımla sahadaki yerimi almaktir. Ben zaten gönülden ömur boyu Fenerbahçe ile sözleşmeliyim" ifadelerini kullandı.
Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 15:17