Asayiş
  • 25.12.2005 00:06

YALNIZ YAŞAYAN GENÇ KADININ EVİNE ZORLA GİRİP SOYAN ADAM "BU BIÇAĞI HATIRA OLARAK SANA BIRAKIYORUM" DEDİ, BIÇAKTAKİ PARMAK İZİNDEN YAKALANDI

MUZAFFER ÇAĞLIYANER - BURKAY ÇELEBİOĞLU
KONYA - Konya'da, bir kadını evinde gasp eden şahıs, suç aleti bıçağı hatıra olarak bırakınca yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Edinilen bilgiye göre, merkez Meram İlçesi Zafer Mahallesi Gazanfer Caddesi'nde Hakan D. (22), tek katlı müstakil evde yalnız yaşayan Emine G'nin (29) evine girdi. Boğazını sıkarak bıçakla Emine G.'yi tehdit ettiği iddia edilen Hakan D, iki cep telefonu, iki bilezik, alyans ve 90 YTL'yi gasp etti. İddiaya göre, kadını odaya kilitleyen Hakan D, odanın anahtarı le suç aleti ekmek bıçağını pencere kenarına bırakarak, kadına "Fazla zorluk çıkarmadın, bu bıçağı da sana hatıra olarak bırakıyorum" diyerek kaçtı.


Bıçağı inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kadının verdiği eşkal doğrultusunda Hakan D'yi cep telefonunu satmak isterken Kültürpark'ta yakaladı. Üst aramasında gasp ettiği paranın bir kısmi ele geçirilen Hakan D, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:23

İLGİLİ HABERLER