
YANAL: 'AZ KALSIN FUTBOLUN GAZABINA UĞRUYORDUK!..'
ANTALYA - Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, her iki takımın oyuna katkı koyduğu bir maç olduğunu ve 3 puanı alan taraf oldukları için mutlu olduklarını söyledi.
Ersun Yanal, Antalyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, maça çok iyi konsantre olduklarını, zaman zaman da aşırı konsantrasyonun neden olduğu gerginlik dolayısıyla birçok gol pozisyonundan yararlanamadıklarını bildirdi.
Yanal, şunları kaydetti:
''Az daha futbolun gazabına uğruyorduk. Öndeki bir dağılım probleminden dolayı yaşadığımız ani atakta penaltı pozisyonu oldu. Rakibimiz bunu dışarı attı. Burada oyunun yönü değişebilirdi. Antalyaspor'un Galatasaray ve Sivasspor maçlarındaki başarılarını hepimiz biliyoruz. Böyle bir sonuçla ayrıldığımız için mutluyuz. Her iki takımın da futbola katkısı iyiydi. 3 puanı alan taraf biz olduk ve yolumuza devam edeceğiz.''
Geçen hafta sahalarında beklemedikleri bir kırılma yaşadıklarını anlatan Yanal, futbolun inişli çıkışlı sonuçlarından kendilerinin de nasiplerini aldıklarını belirterek, ligin son haftasına dek hem altta hem de üstte bu mücadelenin süreceğini vurguladı.
Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise oyuncularının iyi futbol oynadıklarını ve iyi mücadele ettiklerini dile getirdi.
Özdilek, kendisinin takımın başına geçmesinin ardından Antalya'da ilk kez lig maçı yitirdiklerini hatırlatarak, amaçlarının Antalyaspor'un ligde kalmasını sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.