Asayiş
  • 27.2.2013 16:05

Yangında kızını ararken bayıldı

EROL KARAOĞLAN
ADANA  - Adana’nın Kozan ilçesinde 3 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın maddi hasara neden oldu.Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Arslanpaşa Mahallesi, Fehmi Özel Türkay Caddesi üzerindeki 3 katlı evin 3. katında oturan Fadiş ve Muhammet Gök’e ait evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangına, kısa sürede olay yerine gelen Kozan Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Evi duman ve alevler sararken polis de çevrede güvenlik önlemleri aldı. İtfaiyenin çalışması sonucu yangın kontrol altına alınırken, evde maddi hasar meydana geldi.
Ev sahibi Fadiş Gök evinin yandığını görünce olay yerine koşarak geldi. Merdivenlerden çıkarak “Kuzum nerdesin” diyerek feryat etti. Ev sahibi Fadiş, kızı Şeyma ve komşuları Gülcan isimli bir kadın bayılınca ambulans ve özel bir otomobille Kozan Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Komşularından biri, "Yanıma küçük bir kız geldi 'abla yangın çıktı' dedi. O arada da çığlıkları duydum. Sonra eve çıktık çatı komple alev almıştı. Ondan sonra itfaiye geldi" diye konuştu.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:40

İLGİLİ HABERLER