
Yaralı Binbaşı'nın duygulandıran mesajı
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbiş, İnönü Bulvarını Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta, önceki gün askeri servis araçlarının geçişi sırasında meydana gelen bombalı saldırıda yaralanan ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi'nde tedavisi sürdürülen Binbaşı Asuk'u ziyaret etti.
KAFA VE VÜCUT TRAVMASI
Ziyaretin ardından açıklama yapan Rektör İbiş, Binbaşı Asuk'ta kafa ve vücut travması olduğunu söyledi.
Asuk'un kırıklarının olduğunu ve bir gözünde travması bulunduğunu belirten İbiş, "Göz, şu anda kapalı olduğu için ne kadar görebiliyor ya da göremiyor bilinmiyor. Şu anda tedavisi reanimasyon (yeniden canlandırma) şeklinde devam ediyor" dedi.
KONUŞAMADIĞI İÇİN KAĞIDA YAZDI
Binbaşı Asuk'un tüm ağrı ve acılara rağmen çok nazik biri olduğunu anlatan İbiş, "Konuşamadığı için bana teşekkürlerini, kağıda 'TŞK' yazarak verdi" diye konuştu.
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:08