Spor
  • 5.10.2008 02:28

YATTARA GİTTİ YENİ KRAL BELLİ

Antalyaspor’a karşı evinde 2 kez geriye düştüğü maçı kazanan Bordo-Mavililer dün Konya deplasmanında da Umut’la öne geçip Veysel’in golleriyle mağlup duruma düştü. Ancak Isaac ve Serkan’ın süper performansı liderlik ünvanını güçlendirdi.
Hakkari’de şehit düşen askerlerimizin yası nedeniyle buruk başlayan maçın ilk 15 dakikasında pozisyon kısırlığı vardı. 17. dakikada Serkan’ın sağdan ortasında Umut kafayla topu Konyaspor ağlarına gönderince oyun da hareketlendi. Baskısını artıran Konyaspor 28. dakikada Veysel Cihan ve Fahri’nin birlikte ayak koyduğu topta golü buldu. Hakemler bu pozisyonda golü Veysel Cihan’a yazdıkları öğrenildi. 3
GOLÜN PASI DA SERKAN’DAN
Trabzonspor golün şokunu üzerinden atamadan ikinci golü de kalesinde gördü. 28’de Da Silva’nın ortasına ayak koyan Veysel kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 37’de ceza sahasının üzerinde topla buluşan Erdal’ın vuruşu üst direkten auta çıktı. 57’de Serkan’ın ara pasında Isaac düzgün bir vuruşla beraberliği sağladı. 59’da yine Serkan’ın ara pasında Isaac bir kez daha Konyaspor ağlarını havalandırdı. Trabzonspor’un 3 golüne de asist yapan Serkan ve son 2 golü atan Isaac galibiyette başrol oynadı.
ŞİMDİ SIRADA GALATASARAY VAR
Geride kalan 6 maçta 5 galibiyet 1 de beraberlik alıp 16 puanla lider durumda bulunan Trabzonspor şimdi G.Saray maçını düşünmeye başladı. Bordo-Mavililer, İstanbul’daki bu zorlu deplasmandan mutlaka puan çıkartmak istiyor.
Teknik Direktör Ersun Yanal son 2 maçta kazanmalarına rağmen savunmada kolay pozisyonlar verdiklerini belirterek, “Buna çare bulmalıyız” diye konuştu. Yanal, “G.Saray ’la çok zor bir maç yapacağız. O maça lider olarak çıkmak bize moral veriyor. Trabzonspor’un her maçta hedefi galibiyet olacaktır” ifadesini kullandı.
YATTARA GİTTİ YENİ KRAL BELLİ
Trabzonspor’da Yattara’nın gitmesinden sonra onun yerini doldurmaya çalışan Isaac dün müthiş bir performansla takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Nijerya Milli Takımı’yla Pekin Olimpiyatları’nda bulunduğu için takıma geç katılan Isaac hazırlık maçlarında oynamamıştı. Ancak son 3 maçta sürekli şans bulan Isaac dün Bordo-Mavililer’e önemli katkılar yapacağını gösterdi.
Attığı 2 golle takımını 2-1 yenilgiden 3-2 galibiyete taşıyan Isaac, Yattara’nın ismini de unutturmaya aday olduğunu kanıtladı. Dün Trabzonspor’da 3 golün de asistini yapan Serkan Balcı gecenin bir diğer yıldızı oldu. Serkan bu performansıyla taraftarından haklı bir alkış almış oldu.
ŞEHİTLERE RAHMET TERÖRE LANET
Bütün her yerde olduğu gibi Konya’da da teröre lanet yağdı. Oyuncular sahaya, “Şehitlerimizi rahmet diliyoruz, terörü lanetliyoruz” pankartıyla çıktı. Maç öncesi yine bütün statlarda olduğu gibi 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Mücadeleyi izleyen taraftarlar şehitlerimize saygı için 15 dakika tezahürat yapmadan maçı izledi. Bu arada Futbol Federasyonu’nun yanısıra başta G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzonspor olmak üzere bütün kulüpler terörü lanetleyen açıklamalar yaptı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:44

İLGİLİ HABERLER