Spor
  • 15.7.2009 02:43

YENİ TANGOCU YOLDA!..

Beşiktaş Delgado'nun yerine aradığı 10 numaralı futbolcuyu yine Arjantin'de buldu. Brezilyalı Tabata'nın transferini gerçekleştiremeyen Siyah- Beyazlı yönetim rotayı River Plate'de oynayan 21 yaşındaki Diego Buonanotte'ye çevirdi. Kendi takımında başarılı bir sezon geçiren genç futbolcu geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

GÖRÜŞMELERE HIZ VERİLDİ
Beşiktaş Yönetimi'nin Buonanotte için River Plate'ye 5.7 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu öğrenildi. Ancak Arjantin kulübünün bu oyuncuyu 7 milyon Euro'dan aşağı vermeyeceğini açıklaması işi yokuşa sürdü. Buna rağmen görüşmelerin sürdüğü ve Beşiktaş'ın River Plate'ye 6 milyon Euro'luk son bir öneri sunacağı öne sürüldü.

5 YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYONUZ
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'den çarpıcı açıklamalar... Siyah-Beyazlı takımın patronu, "Biz başkaları gibi önümüzdeki 3 yılın şampiyonluğunu değil, 5 ylın şampiyonluğunu kazanacağımıza söz veriyoruz" diyerek Aziz Yıldırım'a göndermede bulundu.

Hakan korkuttu!
Beşiktaş dünü çift idman yaparak geçirdi. Antrenmanda kırmızı takım gri takımı 3-2 yendi. Kırmızı takımın gollerini Yusuf, Ferrari ve Erhan (k.k) atarken, gri takımın golleri İbrahim Üzülmez ve Erhan'dan geldi. Bu arada çift kalede sakatlanan Hakan'ın idmanı bırakması üzüntü yarattı.

Denizli'nin prensi!
Beşiktaş Yönetimi'nin fazla para istediği için Tello'nun ipini çekmeye hazırlandığı ama Mustafa Denizli'nin bunu engellediği öğrenildi. Denizli, "Tello bu takımın can damarı. Asla satamayız" deyince yönetim geri adım attı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:16

İLGİLİ HABERLER