Asayiş
  • 19.11.2018 02:27

Yer: İzmir... Yanmış halde bulundu!

Tire ilçesinde  şarampole yuvarlanmış ve yanmış otomobilde erkek cesedi bulunmasıyla ilgili 1 kişi tutuklandı.

İzmir'in Tire ilçesinde şarampole yuvarlanmış ve yanmış  otomobilde erkek cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, Mahmutlar Mahallesi'nde kayıp otomobil ihbarı alan Jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. Çalışmalar sonucunda otomobil, şarampole yuvarlanmış ve yanmış halde bulundu. Ekipler, yaptıkları incelemede  araç içinde yanmış erkek cesedi buldu.

Ahmet Çakmak'a (52) ait olduğu iddia edilen ceset, kimlik tespiti ve otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatan Jandarma ekipleri şüphelendikleri  F.P'yi gözaltına aldı.

Ellerinde yanıklar bulunan F.P'nin ifadesinde, önceki gece ödünç  aldıkları bir arabayla Ahmet Çakmak'la Yeniçiftlik Mahallesi'nde eğlenmeye  gittiklerini, kazayı ve araçtan nasıl çıktığını hatırlamadığını söylediği  öğrenildi.

Yer: İzmir... Yanmış halde bulundu!

F.P. jandarmadaki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine  gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 19.11.2018 02:32

İLGİLİ HABERLER