Medya
  • 29.12.2008 01:19

YEŞİLÇAY'DAN İNSANLARA HAYAT DERSİ!..

Türkmax kanalında Serra Yılmaz'ın yemek programının konuğu olan oyuncu Nurgül Yeşilçay, Fransa'da bir kısa filmde rol alacağını belirtti.
"Çingeneyi oynuyorum. Romanyalı ve hırsızlık yapıyor, ama çok iyi niyetli. Şahane birini oynuyorum. Fransızca, İngilizce ve Romence konuşacağım. Bir de şarkı patlatacağım orada" diyerek film hakkında bilgiler veren Nurgül Yeşilçay, böyle bir projede yer alarak en azından gezmiş olacağını ve eğleneceğini belirtti.
Oğlu Nejat'ı da yanına alacağını ve onunla birlikte Paris'teki Disneyland'e gideceklerini anlatan Yeşilçay, küresel krizden sıkıntı yaşamak istemediğini de belirtti.
Ekrandan insanlara tavsiyelerde de bulunan Yeşilçay, "İyi giden bir hayatın varsa, her şey yolundaysa tamamdır. Üç aşağı beş yukarı hayat budur diye düşünüyorum" dedi.
televizyon Gazetesi

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 02:49

İLGİLİ HABERLER