Asayiş
  • 1.1.2015 00:32

Yılbaşı kutlamasında taciz tekmesi

Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği (BEYDER) tarafından Taksim Meydanı'na yerleştirilen nostaljik tramvay kutlamalar için sahneye dönüştürüldü. Tramvay üzerindeki sahnede verilen konser vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Müziğin ritmine kapılan İstanbullular, bir yandan dans etti, diğer yandan fotoğraf çektirdi.

POLİS TACİZ ŞÜPHESİYLE 1 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

Taksim'de Güven Timleri, İstiklal Caddesi'nde bir kişiyi taciz şüphesiyle gözaltına aldı. Taksim Meydanı'nda yeni yıl coşkusu geçtiğimiz yıllara göre sönük yaşandı. Yağış ve fırtına nedeniyle sakin geçen yılbaşı gecesinde polis yoğun güvenlik önlemleri aldı. İstiklal Caddesi'nde devriye gezen Güven Timleri, yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale etti. İstiklal Caddesi'nde bir grup kızı takip eden bir kişi ise taciz şüphesiyle gözaltına alındı. Kimlik kontrolünden geçirilen şahıs, Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.

TAKSİM MEYDANI’NDA TACİZ TEKMESİ

Taksim Meydanı'nda tacize uğrayan bir kadın, kendisini tekmeyle savundu.

Taksim Meydanı'nda yeni yılın kutlamalarında kalabalığın arasında tacize uğrayan bir kadın, duruma sert tepki gösterdi. Bir anda arkasını dönen ve tacizcisine tekme vuran kadın, "Ne yaptığını sanıyorsun" diyerek bağırdı. Genç kadın daha sonra arkadaşları ile birlikte uzaklaştı. Tacizci genç ise, kalabalığın arasında izini kaybettirdi.

BEŞİKTAŞ’DA YILBAŞI KUTLAMALARI

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen yılbaşı kutlamaları, şiddetli rüzgar ve yağmura rağmen sürdü. Alanda toplanan kalabalık, Doğulu kardeşlerin canlı performansı eşliğinde doyasıya eğlendi.

Saat 18.00’de başlayan etkinlik nedeniyle Nispetiye Caddesi araç trafiğine kapatıldı. Vatandaşlar bu saatten itibaren alanı doldurmaya başladı. Bu sırada, büyük sahnenin önüne kırmızı halı sermeye çalışan belediye ekipleri şiddetli rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı. Serilen halılar, rüzgara savrulunca toplanarak kaldırıldı.

Kurulan "Video Mapping" sistemiyle dev ekrana dönen Akmerkez kulelerindeki gösteri büyük ilgi çekti. Kulelerden Zeki Müren’in bir klibi de seyrettirildi. Yağmura aldırmayarak sahne önünde toplanan vatandaşlar, saat 21.30’da sahne alan Ozan Doğulu’nun DJ performansıyla dans ederek eğlendi. Ozan Doğulu’nun ardından sahneye saat 23.00’de Kenan Doğulu çıktı. Kalabalık, Kenan Doğulu’nun canlı performansı eşliğinde 2015’i karşıladı.

Saatler 24.00 olduğunda Akmerkez’in kulelerinden geri sayım gerçekleştirildi; daha sonra da dakikalarca havai fişek ve ışık gösterisi yapıldı.

POLİS'TEN YOĞUN ÖNLEM
Taksim Meydanı'nda polis yılbaşı alarmına geçti. Meydan girişinde çok sayıda polis hazır bekletilirken, Gezi Parkı girişine de TOMA yerleştirildi.
Yeni yıla saatler kala Taksim Meydanı'nda yılbaşı önlemleri başladı. Gezi Parkı girişine çok sayıda çevik kuvvet otobüsü ve TOMA yerleştirildi. Polis araçlarının etrafı bariyerlerle kapatıldı.

Öte yandan bir itfaiye aracı da tedbir amaçlı bekletiliyor. Atatürk Anıtı önünde güven timleri görev dağılımı yapmak üzere toplanırken, Taksim Meydanı girişinde çok sayıda polis hazır bekletiliyor.

Taksim’de sahneye dönüştürülen nostaljik tramvayda verilen konser vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

İstanbul’daki yılbaşı kutlamalarının adresi Taksim’de eğlence başladı. Çok sayıda kişi yılbaşını kutlamak için Taksim’e geldi. Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği (BEYDER) tarafından Taksim Meydanı’na yerleştirilen nostaljik tramvay kutlamalar için sahneye dönüştürüldü. Tramvay üzerindeki sahnede verilen konser vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Müziğin ritmine kapılan İstanbullular, bir yandan dans etti, diğer yandan fotoğraf çektirdi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:13

İLGİLİ HABERLER