Spor
  • 22.10.2008 03:25

YILDIRIM'DAN TARAFTARI SAKİNLEŞTİRME HAPI!.. SÜPER YILDIZLAR ALACAĞIM

F.Bahçe Başkanı, Arsenal yenilgisi sonrası küplere binerek, "Bunun böyle gitmeyeceği belli oldu. Ocak'ta süper yıldızlar alacağım" dedi. Arshavin, Albelda, Mehmet Topuz ve Gökdeniz için temaslara hız verileceği öğrenildi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kötü gidişi tersine çevirmekte kararlı. Takımının Arsenal karşısında aldığı yenilgi sonrası bir hayli üzgün olan Yıldırım'ın devre arasında orta sahaya 3 yabancı almak için düğmeye bastığı öğrenildi. Kocaelispor deplasmanında alınan galibiyet sonrası biraz olsun kendine gelen Aziz Yıldırım dünkü yenilgi sonrası, "Anlaşıldı bu böyle gitmeyecek. Ocak ayında gerekeni yapacağım" ifadesini kullandı.
Yeter ki fark açılmasın
Başkan Aziz Yıldırım'ın yönetici arkadaşlarına, "Şu anda işler iyi gitmiyor ama ligin ilk yarısını zirveden 6-7 puan farkla geride kapatırsak bizim için korkulacak birşey olmaz. Arada yapacağımız takviyelerle ligin 2. yarısında çok daha iyi yerlere gelebiliriz. Avrupa'daki şansımız ise azaldı" dedi. Fenerbahçe'nin listesinde yer alan Arshavin, Albelda, Mehmet Topuz ve Gökdeniz için girişimlerine bu haftadan itibaren hız vereceği öğrenildi. TAKVİM

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:07

İLGİLİ HABERLER