İZMİR- İzmir Gaziemir mağazasının hizmete girmesi münasebetiyle Yimpaş Holding ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dursun Uyar, Gaziemir mağazasının Yimpaş mağazalar zincirinde yurt içindeki 50. halkasını oluşturduğunu belirtti. Dursun Uyar, Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna kadar mağaza açılışların devam edeceğini ve 2004 yılında 3 bin kişiye iş imkanı sağlayacaklarını söyledi. Uyar değerlendirmesinde, ''Türkiye'nin kalkınması ve halkın üretime katılması kendi yöresini kalkındırması ile olur. Hükümet halkın önünü açsın, fabrika yapanların önünü açsın. Halkın birlikteliği ile kurulan holdinglerin önü açılsın'' dedi.
''HEDEF 1 KATRİLYON LİRA''
2003 yılında Yimpaş'ın 800 trilyon liralık ciro gerçekleştirdiğini hatırlatan Dursun Uyar, ''2004 yılında bunu yüzde 25'lik artışla 1 katrilyon liraya çıkarmayı hedefledik. Yimpaş mağazalar zinciri Türkiye'nin 32 ilinde 50 mağazasıyla hizmet veren yerli, uluslararası tek departman store zinciridir. Yimpaş 2003 yılında 21. yıl kutlamalarında ilan ettiği alışveriş bayramıyla beraber start verdiği her ay bir açılış, toplam 21 açılış sloganıyla yurdun dört bir tarafında mağazalar açmaya devam edecektir. Yimpaş mağazalar zincirinin kurulduğu günden beri devam eden ve 2004 yılında da sürdüreceği stratejisi 1. sırada müşteri memnuniyeti ve uygun fiyattır'' diye konuştu.
GENİŞ DAVETLİ TOPLULUĞU
Mağazanın açılışında sunuculuğu Vatan Şaşmaz yaptı. Sanatçı Ferdi Tayfur da şarkılarıyla töreni renklendirdi. Törene AK Parti İzmir milletvekilleri İsmail Katmerci ve Mehmet Tekelioğlu, Yaşar Holding İcra Kurulu Başkanı Selçuk Yaşar, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Cengiz Ocakçı, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Burhan Özfatura, işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.
Yimpaş'ın Gaziemir Mağazası; 7 bin 200 metrekaresi alışveriş merkezi olmak üzere toplam 13 bin 500 metrekarede hizmet veriyor. 500 araçlık bir otoparkı olan mağaza, gıdadan tekstile, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok ürünle müşterilerine hizmet ediyor. Yimpaş Gaziemir'de ayrıca restaurant, cafe ve çocuk oyun sahaları gibi sosyal etkinlik alanları da bulunuyor. 250 personelin istihdam edildiği mağazada 21 kasa bulunuyor. Kırtasiye, saat, gözlük, optik, sarraciye, manav, balık, unlu mamuller, kuru yemiş, baharat, mantı ve sucuk evinin özelleştirildiği alışveriş merkezinde, müşterilere çeşitli kampanyalar sunuluyor.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 21:44