Yüz yüze eğitime 1 gün erteleme kararı

1 dk okuma
Yüz yüze eğitime 1 gün erteleme kararı

Hızlı Özet

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada,1 Mart'ta eğitim öğretime geçişi planlanan tüm okullarda yüz yüze eğitim ve sınavlara 2 Mart'ta illerin salgın koşullarına göre başlanacağı belirtildi.






Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların Kabine Toplantısı sonrası 2 Mart'ta açılacağını duyurdu.



Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yüz yüze eğitimi 1 gün erteleme kararı aldı.



Bakanlık tarafından yapılan açıklamada,1 Mart'ta eğitim öğretime geçişi planlanan tüm okullarda yüz yüze eğitim ve sınavlara 2 Mart'ta illerin salgın koşullarına göre başlanacağı belirtildi.



EĞİTİM KABİNE SONRASI BAŞLAYACAK



Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan "İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı Haritası"nın güncellenme takvimi ve Koronavirüs Bilim Kurulunca belirlenen kriterlerin Kabine Toplantısı'nda değerlendirileceği belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:



"1 Şubat 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda, resmi ve özel tüm ana smıflannda, ilkokullarda, 8 ve 12. sınıflar ile özel eğitim okul ve sınıflarında 1 Mart 2021 Pazartesi günü itibariyla yüz yüze eğitime başlanılacağı; ayrıca illerin salgın koşullanndaki durumlarına bağlı olarak il bazlı kararların da alınabileceği kamuoyuna açıklanmıştı. Bu doğrultuda, Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan "İllere Göre Haftalık Vaka Sayısı Haritası"nın güncellenme takvimi ve Koronavirüs Bilim Kuruluna belirlenen kriterlerin Kabine Toplantısı'nda değerlendirilecek olması nedeniyle 1 Mart 2021 Pazartesi günü eğitim öğretime geçişi planlanan resmi ve özel tüm okullanmızda yüz yüze eğitime ve sınavlara, 2 Mart 2021 Salı günü illerin salgın koşullarına göre başlanılması kararlaştırılmıştır. "




Bu haber 769 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Özkan Yalım telefon şifresini verdi! Özel'in, Mansur Yavaş için yazdıkları ortaya çıktı
Gündem

Özkan Yalım telefon şifresini verdi! Özel'in, Mansur Yavaş için yazdıkları ortaya çıktı

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlık kapsamında verdiği ifadeler CHP lideri Özgür Özel'i işaret etti. Özel adına ait olduğu iddia edilen telefondan Yalım'a gönderilen işe alım listeleri ve para trafiğine ilişkin mesajların ardından; Mansur Yavaş'ı övme yönündeki bir mesaj da dosyaya girdi.

Habervitrini15001 Görüntüleme
Özkan Yalım Telefon Şifresini Verdi, CHP'deki Delege Müzakereleri ve Para Trafiği İfşa Oldu
Gündem

Özkan Yalım Telefon Şifresini Verdi, CHP'deki Delege Müzakereleri ve Para Trafiği İfşa Oldu

Yolsuzluk tahkikatı kapsamında tutuklanan ve sonrasında CHP'den ilişiği kesilen Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, itirafçı olmaya karar vererek telefonunun şifresini adli makamlarla paylaştı. Yalım'ın telefonundan çıkan yazışmalar, parti içi delege pazarlıkları ve para transferlerine ilişkin ciddi iddiaları gündeme taşıdı.

Habervitrini11125 Görüntüleme
Barış Alper Yılmaz'ın "şarkı" seçimi: Farklı yere çekilmesin!
Gündem

Barış Alper Yılmaz'ın "şarkı" seçimi: Farklı yere çekilmesin!

Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz, RAMS Park'ta gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamasında seçtiği şarkıyla adından söz ettirdi. 25 yaşındaki oyuncu, sosyal medyada çok konuşulan şarkı tercihiyle ilgili açıklama yapma gereği duydu.

Habervitrini9169 Görüntüleme
CHP'deki skandallar bitmiyor: Nereyi deşsen yolsuzluk çıkıyor
Gündem

CHP'deki skandallar bitmiyor: Nereyi deşsen yolsuzluk çıkıyor

CHP’li belediyeler hakkında devam eden yolsuzluk soruşturmaları kapsamında İBB, Üsküdar Belediyesi ve Denizli’nin Merkezefendi Belediyesine yönelik düzenlenen üç ayrı operasyonda toplam 32 kişi gözaltına alındı.

Habervitrini10669 Görüntüleme