Gündem
  • 25.10.2021 23:22

Zarrab'ın yeni sevgilisi dolandırıcı çıktı

Reza Zarrab’ın sevgilisi Carolina da dolandırıcılık sanığı çıktı

Reza Zarrab’ın yeni hayatının konu edildiği haberlerde, yeni sevgilisinin “Next Level Performance Center” adlı şirketinde birlikte çalıştığı at terbiyesi Caroline Roffman olduğu iddia edildi.

ABD’nin Florida eyaletinde “Next Level Performance Center” isimli bir şirket kuran Reza Zarrab, kimliğini değiştirdi ve bir Yahudi ismi olan “Aaron Goldsmith” ismini aldı.

Gazeteci Arslan 4 yıldır kayıplara karışan Reza Zarrab'ı buldu: Yeni ismi  Aaron Goldsmith Kronos News | Bağımsız haber sitesi...

22 Mart 2016'da kara para aklama suçlamasıyla ABD'de tutuklanan ardından yaptığı anlaşmayla serbest kalan Reza Zarrab ortaya çıktı.

Firari FETÖ’cü Adem Yavuz Arslan, lüks taksi şoförlüğü yapan bir kişinin “aracıma Reza Zarrab bindi” ihbarı üzerine Zarrab’ın peşine düşüp evini ve yeni iş yerini bulduğunu öne sürdü.

PS Dressage isimli binicilik ve at yetiştiriciliği üzerine internet haber sitesi ise, 19 Haziran 2021 tarihinde kurulan Next Level Performance'ı tanıtan bir haber hazırladı.

CAROLİNE ROFFMAN HARİKA BİR İŞ ÇIKARDI

Florida'nın güneyinde inşa edilen ve bu yılın başlarında kurulan at binicilik merkezinin tanıtımının yapıldığı haberde, eski bir eğitimci olan Madeleine Bendfeldt'in açıklamaları dikkat çekiyor. Bendfelt, “İki ay önce Almanya'da Sonata ile birlikte çalışmak için Aaron Goldsmith'in yanına geldim. Carolina Roffman'ın çabalarından dolayı çok minnettarım” dedi.

Goldsmith adını alan Zarrab, haberde şu ifadeleri kullandı:

“Sonata'yı ilk gördüğümde bu atın harika olduğunu hissetmiştim. Onun yetiştiricisi Maryanna Haymon'a minnteratım. Elbette Caroline Roffman da onu geliştirerek harika bir iş çıkardı. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederim.

Zarrab’ın yeni hayatının konu edildiği haberlerde, yeni sevgilisinin “Next Level Performance Center” adlı şirketinde birlikte çalıştığı at terbiyesi Caroline Roffman olduğu iddia edildi.

Odatv,  Zarrab’ın sevgilisi olduğu söylenen Caroline Roffman’ı araştırdı.

Caroline Roffman’ın 2015 yılındaki bir at satışı nedeniyle “dolandırıcılıkla” suçlandığı ortaya çıktı.

Roffman, 2015 yılında binici ve at sahibi Alice Tarjan adına o zamanlar altı yaşındaki Faberge'yi sattı. Bu satışta Roffman’ın yaklaşık 600.000 doları cebe indirdiği iddia edildi. Alice Tarjan, olayın ortaya çıkması üzerine 500 bin dolar tazminat talep etti.

“GİZLİLİK ANLAŞMASI” İLE DAVA SONA ERDİ

Roffman, Kasım 2017'de suçlamaların düşürülmesi için dava açmıştı. Esas olarak, şahsen kendisinden yazılı ve imzalı bir sözleşme olmadığı, ancak Lionshare Dressage BV ile bir anlaşma olduğu için.

Lionshare At Terbiyesinin, Roffman tarafından kasıtlı olarak yaratıldığını ve kendisini kişisel sorumluluktan korumak için kullanıldığını iddia edildi. Caroline Roffman, Lionshare'ın yöneticisi ve kayıtlı temsilcisi olarak seçildi.

İki taraf arasında “gizlilik anlaşması” imzalanarak davanın sonuçlandırıldığı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 26.10.2021 22:58

İLGİLİ HABERLER