Spor
  • 31.5.2024 11:33

Ziyech kararını verdi! Galatasaray'ı bırakmam, kalıyorum

Ziyech kararını verdi! Okan Buruk kolları sıvadı
Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech'in sözleşmesindeki opsiyon maddesi devreye girdi ve Faslı futbolcu, sarı kırmızılı takımda kaldı. Bunun üzerine sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Okan Buruk da çalışmalara başladı.

Galatasaray'da özellikle ligin son haftalarında gösterdiği başarılı performans ile spot ışıklarını üzerine çeken Hakim Ziyech, yeni sezonda da sarı-kırmızılı forma ile mücadele edecek gibi.

Sarı-kırmızılı takımın sezon başında Chelsea ile yaptığı kontrat gereği sol dizinden sakatlık yaşamayan Hakim Ziyech'in sözleşmesindeki opsiyon devreye girdi. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 1 milyon Euro imza parası almaya hak kazanan 31 yaşındaki sağ kanadın Chelsea ile olan mukavelesi sona erdi ve bonservis bedeli ödenmeden Galatasaray'a geldi. 

Sezonu 8 gol - 4 asistlik performans ile tamamlayan Faslı yıldız, şampiyonluğa özellikle son haftalarda attığı jeneriklik goller ile katkıda bulundu. 

OKAN BURUK PLAN YAPMAYA BAŞLADI

Şampiyonluk kutlamaları sonrasında takım arkadaşlarının hepsine, "Kalıyorum. Yeni sezon kampında görüşürüz" dediği öne sürülen Ziyech, hocası Okan Buruk'un da yüzünü güldürdü. 

Okan Buruk'un gelecek sezonki ilk 11 planlarını Hakim Ziyech'e göre yaptığı ifade edilirken yıldız ismin on numarada daha çok şans bulmasının beklendiği de öğrenildi. 

Diğer taraftan Ziyech'in yeni sezon planlamasını Galatasaray'da devam edecek şekilde yaptığı ve menajerine Suudi Arabistan'dan gelecek tekliflerle ilgilenmemesini ve Avrupa dışındaki görüşmelere kapıyı kapatmasını söylediği vurgulandı.

Güncellenme Tarihi : 31.5.2024 11:36

İLGİLİ HABERLER