Asayiş
  • 1.7.2009 12:30

40 YILLIK KOCASINI KONSOMATRİSLE BASAN KADIN ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI

Zonguldak'ın Çayçuma ilçesinde 40 yıldır evli N.Y, kocasını barda konsomatrislerle bastı.

SERHAT DEMİR/ZONGULDAK
Kent merkezinde feryat ederek bağırıp çağıran karısının rezil ettiği N.Y, karısı tarafından darp edilmekten ise polis tarafından kurtarıldı.

Çaycuma ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'nde oturan N.Y, uzun süredir kendisini aldattığından şüphelenen kocası N.Y'yi bir barda konsomatrislerle birlikte alkol alıp eğlenirken bastı. Barda bağırıp, çağırmaya başlayan N.Y, kocasının kaçması üzerinden peşinden feryat ederek takip etti. N.Y. kent merkezindeki bir bankta turan kocasına çevredekilerin şaşkın bakışları arasında bağırıp, çağırmaya başladı. Feryatlarını sürdüren kadın, zaman zaman kendisini aldattığını ileri sürdüğü kocasını darp etmeye çalıştı.

Bir yakını tarafından sakinleştirilmeye çalışan N.Y, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri tarafından da sakinleştirilemedi. Polislerin yanında da karısının saldırısına uğrayan N.Y'yi eşinin son saldırısından polisler kurtardı. Polis otosuna götürülen N.Y ve karısı N.Y, ayrı polis otolarıyla polis merkezi'ne götürüldü.

4 çocuk sahibi anne N.Y'nin, daha önce de eşinden şiddet gördüğü ve kendisini aldattığı gibi sebeplerden dolayı savcılığa şikayet dilekçesi verdiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER