Asayiş
  • 14.5.2006 15:20

45'LİK ADAM 17'LİK SEVGİLİSİYLE KONSERE GİTTİ CANINDAN OLDU

Osmaniye’de 45 yaşındaki Ömer Doğan, stadyumdaki konsere götürdüğü 17 yaşındaki sevgilisi A.D.’nin annesi ve üvey babası tarafından sopa ve bıçak darbeleriyle öldürüldü.

Olay, Yıldırım Beyazıt Mahallesi 86'ncı Sokak'ta dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Osmaniye Belediyesi Arıtma Tesisi'nde işçi olarak çalışan Ömer Doğan ile 2 yıllık sevgilisi A.D., 7 Ocak Stadı’ndaki Mustafa Yıldızdoğan konserine gitmek için buluştu.

A.D.’nin üvey babası 32 yaşındaki Mehmet Maviş ve annesi 36 yaşındaki Nuray Maviş de bisikletle takip etti. Maviş çifti, ıssız bir sokağa geldikleri sırada kızları A.D. ile Doğan’ın önünü kesti. A.D.’nin anne ve babası, Ömer Doğan’a sopa ve bıçakla saldırdı. 3 ay önce başkasıyla evlendiği halde A.D. ile ilişkisini sürdüren Ömer Doğan, aldığı bıçak ve sopa darbeleriyle ağır yaralanırken, zanlı çift, kızlarını da alarak olay yerinden kaçtı.

Ömer Doğan, sığındığı bir petrol istasyonunda kan kaybından yaşamını yitirdi. Cesedi görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis araştırma başlattı. Doğan'ın sevgilisi A.D. yakalanırken cinayet zanlısı annesi ve üvey babası aranıyor.

Öte yandan, Nuray- Mehmet Maviş çiftinin bir hafta önce de kızlarını kaçırmakla suçladıkları Ömer Doğan hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundukları, yakalanan Doğan’ın ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.


Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:45

İLGİLİ HABERLER