Yaşam
  • 13.11.2006 17:58

6 YAŞINDA KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ...

Ankara'da bir ilköğretim okulunda arkadaşlarının gözü önünde kalp krizi geçiren 6 yaşındaki bir öğrenci, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 Minik öğrencinin 6 yıl önce aynı sınıfta ve aynı öğretmenin öğrencisi olan ağabeyinin de aynı yaşta evlerinin bahçesinde oynarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ortaya çıktı.


Aşağı Ayrancı Salih Alptekin İlköğretim Okulu 1-B sınıfından meydana gelen olayda, annesi Gülhan Polat tarafından sınıfa bırakılan Mustafa Polat (6) annesi daha okulun bahçesinden çıkmadan rahatsızlanarak yere yığıldı. Öğretmenleri tarafından çağrılan ambulansla Güven Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Teyze çocuğu olan Talat Polat ile Gülhan Polat'ın ilk çocukları Tolga Polat'ın da 6 yıl önce aynı kaderi yaşadığı öğrenildi. Aynı okulda aynı öğretmenin okuttuğu Tolga Polat'ın evlerinin bahçesinde oynarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Aile, olayın acısı ile şoka girerken küçük Mustafa'nın, yapılan otopsinin ardından Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 00:36

İLGİLİ HABERLER