Yaşam
  • 13.11.2006 17:38

ÇÖPE GİDEN ÜLKER ÇUBUĞUNDAN MERCEDES ÇIKARDI

Ülker Golf’ün yepyeni dondurması  Bravo’nun düzenlediği kampanyaya katılmak üzere biriktirip, sakladığı dondurma çubuklarını önce kaybeden, ardından annesi tarafından çöpe atılacakken bulan 25 yaşındaki Düzceli Şaban Toramanoğlu,

2006 model Mercedes SLK 200 K’nın sahibi oldu.

 

 

Ülker Golf’ün bu yıl tüketicisiyle tanışan yeni ürünü Bravo Dondurma’nın 2006 Mercedes çekiliş kampanyasının talihlisi belli oldu. Bravo’nun promosyon kampanyası, ilginç bir şans öyküsüne tanıklık etti. Kampanyaya katılmak için biriktirdiği üç Bravo çubuğunu saklayan, ancak tüm aramalarına rağmen bulamayan 25 yaşındaki Düzceli Şaban Toramanoğlu, son anda annesinin atmak üzere olduğu çubuklar üzerindeki şifreleri gönderdi ve 2006 model muhteşem bir spor otomobilin sahibi oldu. Toramanoğlu, Ülker Bravo’dan kazandığı 2006 model Mercedes SLK 200 K’nın anahtarlarını Ülker Golf Genel Müdürü Nusret Kayhan Apaydın’dan teslim aldı.

 

Akçakoca’da küçük bir bakkal dükkanında baba mesleğini sürdüren ve yediği Bravo dondurma ile hayatı değişen Şaban Toramanoğlu duygularını, “Sürekli promosyonları takip ederim. Hatta ailem artık kızar olmuştu. Sonunda harika bir otomobilin sahibi oldum. Gazetede ismimi gördüğümde gözlerime inanamadım. Çok mutluyum” şeklinde dile getirdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 00:36

İLGİLİ HABERLER