Eğitim
  • 3.5.2008 03:25

9 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİYİ SAĞIR EDİNCEYE KADAR DÖVDÜ!..

Sivas'ta bir öğretmen 9 yaşındaki öğrencisini arkadaşlarının gözü önünde sağır edinceye kadar dövdü. Geride ise okuldan soğuyan bir kız çocuğu bıraktı.

Okullardaki şiddet olaylarına her gün bir yenisi ekleniyor. Türkiye, Antalya'da çocukların ağzına acı biber süren öğretmenin şokunu atlatamadan, yeni bir skandalla sarsıldı. Sivas'ın Suşehri ilçesinde bulunan Çeteloluk İlköğretim Okulu'nda öğretmen olarak görev yapan Bayram Şener, 9 yaşındaki öğrencisi D.Ö.'yü ödevini yapmadığı gerekçesiyle dövdü. Okuldan eve gelen kızının yüzünün şiştiğini gören anne Bilgenur Ö., şok geçirdi. Kızına "Ne oldu?" diye sorunca "Öğretmenim beni dövdü" cevabını alan anne, deliye döndü. Anne ardından kızını devlet hastanesine götürdü.

SORUŞTURMA AÇILDI
Yapılan muayenede, küçük Duygu'nun yediği dayak sonucu kulağında işitme sorunu ortaya çıktığı belirlendi. D.Ö.'nün babası Emrah Ö., öğretmen Bayram Şener hakkında suç duyurusunda bulundu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise Şener hakkında soruşturma başlattı. Kızının okula gitmekten korktuğunu söyleyen anne, "Eğitim kurumlarına güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz" diyerek isyan etti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 09:08

İLGİLİ HABERLER