Asayiş
  • 11.6.2008 17:39

ABLASINI ALDATTIĞI İÇİN ENİŞTESİNİ LEVYEYLE DÖVEREK ÖLDÜRDÜ

HALİL İBRAHİM VARLI
KONYA - Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliğine 9 Haziran'da müracaatta bulunan 3 çocuk annesi Z.Z eşinin eve gelmediğini ve hayatından şüphe ettiğini belirterek yardım istedi. Bunun üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri kayıp 33 yaşındaki Mustafa Z. ilgili araştırma başlattı. Ekipler kayıp şahsın marangoz dükkanından evine gitmek için çıktıktan sonra Skoda marka bir otomobile bindirildiğini belirledi. Skoda marka araç üzerine araştırmalarını derinleştiren dedektifler aracı Mustafa Z.'nİn
kayınbiraderi 24 yaşındaki S.C.'nin kullandığını ve yanında İ.K (22), H.K (24) ile birlikte olduğunu ortaya çıkardı. Gözaltına alınan 3 şüpheli Mustafa Z.'yE gözdağı vermek için kaçırdıklarını fakat ölümüne neden olduklarını itiraf ederek cesedin yerini gösterdi.
S.C polise verdiği ilk ifadesinde "Eniştem ablam Z.'yi aldatıyordu. Bu nedenle arkadaşlarımla enişteme gözdağı vermek için arabaya bindirerek Antalya Çevre yolunda boş araziye götürdük. Burada levyeyle kafasına vurunca öldü. Bizde korkudan cesedin üzerini taşlarla kapattık" dediği öğrenildi. Cesedin gömüldüğü yere giden polis ekipleri, çevrede yaptığı araştırmada delilleri ele geçirdi. Savcının incelemesinin ardından ceset, otopsi yapılması üzerine Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:44

İLGİLİ HABERLER