Gündem
  • 27.3.2024 10:40

Acemi genel başkan Özgür Özel Erdoğan ve Akşener'ın diline düştü

Siyaset acemisi CHP Genel Başkanı Özgür Özel hem Erdoğan'ın hem de Akşener'in diline düştü… Her konuşmasında gaf yapan Özgür Özel, dün her iki liderin de hedefindeydi..
Erdoğan: Özgür Özel selefinden bile fason çıktı
Erdoğan, "Çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı. Özgür efendi bu eziyet bir an önce bitse de kurtulsak havasında. Her gün bir şeyler diyor.Daha beş ay bile demeden muvazene kayboldu, şaft kaydı, dingil kırıldı, motor su kaynattı. Özgür efendi bu eziyet bitse de kurtulsak havasında 31 Mart’ı adeta iple çekiyor... Ama ne hikmetse bavullarla, çantalarla taşınan deste deste dolarlar, euoralar hakkında ağzını bıçak bile açmıyor.”dedi.
 

Akşener'den Özel'e tepki: 'Bunun adına bizim Rumeli köylerinde 'yan gel Osman' denir'

Edirne'de konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, CHP lideri Özgür Özel'in "İYİ Parti belediye başkan adayı Sedefçi'nin CHP'nin oyunu bölmek için İYİ Parti'den aday olduğu" yönündeki sözlerine "Buraya gelip 'Hamdi başkan çekilsin aksi taktirde AK Parti kazanıyor' denmesi en basit haliyle ayıptır" ifadeleriyle tepki gösterdi.

'Çalışın kardeşim, çalışın'

Partisinin belediye başkan adayı Hamdi Sedefçi'ye destek isteyen Akşener, partilerinin anketlerde Edirne'de birinci çıktığını belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 10 Mart'taki Edirne mitinginde "Sedefçi'nin CHP'nin oyunu bölmek için İYİ Parti'den aday olduğu" yönündeki sözlerine değinen Akşener, "Buraya gelip 'Hamdi başkan çekilsin aksi taktirde AK Parti kazanıyor' denmesi en basit haliyle ayıptır. Gelip, sizlerin kalbine girip, sizlerin oyuna talip olmak başka bir şeydir ama bedavadan 'AK Parti kazanmasın' 'vay efendim Hamdi başkan oy bölüyor kendisi çekilsin biz kazanalım'. Bunun adına bizim Rumeli köylerinde 'yan gel Osman' denir. Çalışın kardeşim, çalışın" diye konuştu.

"DEM’E TEŞEKKÜR EDİYORSUNUZ, BİZE KÜFREDİYORSUNUZ HADİ BE"

Geçtiğimiz günlerde Ankara Mamak’ta esnaf ziyareti gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'li bir vatandaşla yaşadığı tartışmasında, "Sizin için mi parti kurduk biz? Biz bu millet için parti kurduk. Vermeyin kardeşim bize oy, gidin Cumhuriyet Halk Partisini destekleyin, seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfrediyorsunuz" demişti.

İYİ Parti lideri Meral Akşener şu ifadeleri kullanmıştı:

Bugün de tek başımıza girelim, görelim dedik. Hangi milletvekilini aldık biz. Oy vermeyin siz de. Niye benim yüzümden perişan oluyorsun. Şu ana kadar elbisendeki bu eskiliğin sebebi ben miyim? Mansur Bey’i seçtik, niye bunu düzeltemedi o zaman? Cumhurbaşkanlığını niye seçtirmediniz? Sizin için mi parti kurduk biz? Biz bu millet için parti kurduk. Vermeyin kardeşim bize oy, gidin Cumhuriyet Halk Partisini destekleyin, seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfrediyorsunuz. Hadi be.

Güncellenme Tarihi : 27.3.2024 11:02

İLGİLİ HABERLER